Reperis Nelly

Kai 2003 metais dainininkas Nelly buvo nominuotas jaunesniems nei 25 metų atlikėjams skirtam apdovanojimui „Teen People’s Hottest Stars Under 25“, reperiui iš tiesų buvo... 28 metai.

Ashlee Simpson

Popdainininkė Ashlee Simpson 2004 metais dalyvavo laidoje „Saturday Night Live“, po jos ji atsidūrė visų dėmesio centre, nes iš tiesų dainavo pagal fonogramą. Ji pasirodymą pradėjo daina „Pieces of Me“, o vėliau, kai jau ruošėsi dainuoti kitą dainą, staiga užgrojo ... ta pati daina.

Rebel Wilson

2015 metais vienas buvęs šios aktorės klasės draugas išdavė, kad iš tiesų ji jau įžengusi į ketvirtą dešimtį ir nėra 29 metų, kaip teigia esanti. Beje, vėliau aktorė padavė į teismą leidinį, kuris apie tai paskelbė, nes, esą, dėl kilusio amžiaus skandalo ji neteko kelių vaidmenų. Ir ji laimėjo bei prisiteisė daugiau nei 3 mln. JAV dolerių kompensaciją.

Grupė „The White Stripes“

Kai duetas „The White Stripes“ debiutavo muzikinėje scenoje, jo nariai teigė, kad yra brolis ir sesuo. Tačiau 2005 metais paaiškėjo, kad pora iš tiesų yra ... vyras ir žmona. Jie teigė melavę, kad į juos būtų žiūrima rimčiau.

Edas Sheeranas

2017 metais šis dainininkas atsidūrė spaudos akiratyje, kai buvo paskelbta, jog, esą, Jungtinės Karalystės princesė Beatrice jam kardu per vakarėlį netyčia sužalojo veidą. Po kelių mėnesių paaiškėjo, kad tai tebuvo melas. Vieno interviu metu dainininkas Jamesas Bluntas viską papasakojo: „Edas buvo girtas, kvailiojo ir susižeidė. Mes išgalvojome įmantrią istoriją ir žmonės ja patikėjo. Buvo tikrai gėda“.

Brandy

2002 metais dainininkė ir aktorė Brandy pranešė, kad slapta susituokė su muzikos prodiuseriu Robertu Smithu. Vėliau jie abu nusifilmavo dokumentiniame filme, kuriame buvo užfiksuotas judviejų dukters gimimas. Tačiau porai išsiskyrus 2004 metais paaiškėjo, kad jie iš tiesų niekada ir nebuvo susituokę.

Miley Cyrus

2013 metais Miley Cyrus teigė, kad per slaptą ceremoniją ištekėjo už tuometinio draugo Liamo Hemswortho. Nors vėliau buvo patvirtinta, kad tai buvo netiesa, jiedu 2018 metais iš tiesų susituokė. Deja, po metų pasuko skirtingais keliais.

Eminemas

Per Howardui Sternui 1999 metais duotą interviu reperis teigė, kad jam buvo 24 metai. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad jis yra gimęs 1972 metais, todėl anuomet jam buvo ... 27.

Lance'as Armstrongas

Steroidų naudojimas sporto pasaulyje visuomet buvo tabu. Daugelį metų buvęs profesionalus dviratininkas neigė, jog kada nors naudojo steroidų. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad tai buvo toli nuo tiesos. 2012 metais iš jo buvo atimti septyni „Tour de France“ lenktynių nugalėtojo titulai, o taip pat jo atžvilgiu buvo pradėtas tyrimas.

Jennifer Lopez

Kai 1999 metais šią dainininkę dėl susišaudymo viename naktiniame klube apklausė policija, kur ji buvo su savo dabar jau buvusiu mylimuoju Diddy, paaiškėjo, kad dainininkė iš tiesų yra gimusi 1969 metais, o ne 1970 metais, kaip iki tol teigė.

Nicki Minaj

2011 metais pateikus pareiškimą policijai paaiškėjo, kad ši dainininkė gimė 1982 metais, o ne 1984 metais, kaip buvo skelbta anksčiau.

Britney Spears

Pamenate, kai Britney Spears ir Justinas Timberlake‘as buvo laikomi karščiausia popmuzikos pora pasaulyje? Tuomet dainininkė teigė, kad saugo nekaltybę iki vestuvių, tačiau kai pora galiausiai išsiskyrė, J. Timberlake‘as atskleidė, kad ji nebeturi, ko saugoti dar nuo 2002 metų.

Beyoncé

Kalbant apie dainų rašymą, labai dažnai dainininkai bendradarbiauja su kitais menininkais, kad sukurtų tas įsimintinas dainas, kurias gerbėjai taip mėgsta. 2008 metais Beyoncé teigė, kad ji parašė hitu tapusią dainą „Irreplaceable“. Nors ji iš tiesų prisidėjo prie šios dainos kūrimo, pagrindinį darbą nuveikė reperis Ne-Yo.

Kim Kardashian

2007 metais realybės šou žvaigždė Kim Kardashian teigė, kad nesifilmavo sekso juostoje su tuomet jau buvusiu savo mylimuoju Ray J. Tačiau po kelių mėnesių jai teko atsiprašinėti, kai liūdnai pagarsėjęs įrašas ... atsidūrė internete.

Martha Stewart

2001 metais federaliniam tyrėjams primelavusi, jog pasinaudojo vidine informacija, Martha Stewart atsidūrė už grotų, kur praleido penkis mėnesius, ir turėjo sumokėti 30 tūkst. JAV dolerių baudą už tai, kad iš tiesų pardavė turėtas bendrovės „ImClone“ akcijas prieš pats smunkant jų kainai, nes sužinojo, jog bendrovės sukurtas produktas nesulaukė Federalinės vaistų administracijos aprobavimo.

Kylie Jenner

Plastinės operacijos visuomet karšta tema kalbant apie meluojančias garsenybes. Ne vienerius metus realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ žvaigždė Kylie Jenner teigė, kad plastikos chirurgai nėra nieko darę jos lūpoms. Esą, ji meistriškai pasiputlina lūpas apsivesdama jas pieštuku. Tačiau 2015 metų gegužę pati mergina prasitarė, kad į jos lūpas yra suleista, esą, laikinų užpildų, nes ji visuomet dėl jų kompleksavo.

Billas Clintonas

Na, buvęs Amerikos prezidentas jau seniai tapęs tikra apsimelavimo legenda. Sunku pamiršti tą liūdnai pagarsėjusią jo ir Monicos Lewinsky istoriją, kuri sudrebino visą pasaulį dešimtajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje.

Robinas Thicke'as

Kai 2012 metais radijo stotys ėmė groti dainą „Blurred Lines“, šis dainininkas nurodė, kad dainą sukūrė kartu su Pharrelliu. Tačiau 2014 metais buvo pateiktas ieškinys dėl plagiato ir paaiškėjo, kad šiai dainai veikiausiai buvo panaudota Marvino Gaye'aus daina „Got To Give It Up“. Tuomet R. Thicke‘as paneigė prisidėjęs prie jos kūrimo ir kaltę suvertė Pharrelliui. Velionio M. Gaye'aus artimieji tuomet bylą laimėjo ir prisiteisė 7,3 mln. JAV dolerių.

Tyga

Visi reperiai mėgsta repuoti apie savo gimtąjį miestą. Daugelį metų Tyga teigė užaugęs Komptone, Kalifornijoje. Apie garsenybes rašantis portalas TMZ vėliau iškapstė 2008 metais darytą vaizdo įrašą, kuomet reperis dalyvavo viename TV žaidime ir nurodė, esantis iš pasiturinčio rajono iš San Fernando slėnio. Vėliau dainininkas teigė, kad iš tiesų gyveno ten, bet trumpai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)