Internete nemaža melagingų pasakojimų apie poras, kurios neva laukė pirmosios nakties po vestuvių (tokių apkalbų auka tapo ir Lisa Kudrow). „Thisisinsider.com“ parinko atvirai apie savo požiūrį į seksą išsakiusių porų nuomonių. Šios 11 porų sakė nenorinčios sekso iki vestuvių.

Ciara ir Russelas Wilsonai

Abiem ši santuoka nebuvo pirma. R. Wilsonas buvo vedęs mokyklos laikų mylimąją Ashton Meem, o Ciara buvo ištekėjusi už reperio Future. Pora paskelbė apie sprendimą iki santuokos neturėti intymių santykių ir tapo sensacija.

Ciara ir Russelas Wilsonai

„Aš žinau, kad Dievas atvedė mane į jos gyvenimą, kad suteikčiau jai laimės, o ją – man, kad suteiktų man laimės, – sakė R. Wilsonas leidiniui „US Weekly“. – Niekaip nebūsime tobuli, bet Jis mus pasirinko ir skatina ypatingam poelgiui.“

Julianne Hough ir Brooksas Laichas

Nuo pat savo karjeros pradžios Julianne Hough kalbėjo norinti sulaukti vedybų ir tik tada pradėti seksualinius santykius. 2008 m. žurnalui „CosmoGIRL!“ ji papasakojo apie savo požiūrį: „Noriu gyveni su man skirtu žmogumi. Manau, kiekvieno asmeninis sprendimas, ar rinkti seksą iki vedybų, bet juk ne šiaip esi su tuo vieninteliu žmogumi, o (sekso) laukimas tik sustiprins santykius.“

Julianne Hough ir Brooksas Laichas

Tiesa, J. Hough viešai taip ir nepasakė, ar laukė sekso iki vedybų su B. Laichu, su kuriuo susituokė 2017 m. Ji daugiau viešai apie tai nekalbėjo.

Seanas Lowe'as ir Catherine Giudici

Seanas Lowe'as dalyvavo TV pažinčių žaidime „viengungis“ ir buvo pagarsėjęs kaip nekaltas viengungis. Iš tiesų laikytis celibato jis nusprendė, sulaukęs 24 m. Viename interviu jis pasakojo: „Sulaukęs 24 m. pagaliau tapau vyru. Pasakiau – gerai, Jėzau, padarykime tai dar kartą.“

Seanas Lowe'as ir Catherine Giudici

Jis vedė Catherine Giudici, su kuria susipažino žaidime.

Jessica Simpson ir Nickas Lachey

Jessica Simpson atvirai sakė nusprendusi iki vestuvių nesimylėti su būsimu vyru Nicku Lachey.

„Pažadėjau Dievui, savo tėvui ir būsimam vyrui, kad iki vestuvių saugosiu nekaltybę. Visada žinojau, kad norėsiu taip pasielgti“, – sakė ji.

Jessica Simpson ir Nickas Lachey

Galiausiai pora išsiskyrė. J. Simpson prieš tekėdama už antro, dabartinio vyro Erico Johnsono, nesusilaikė nuo sekso – jie susilaukė dviejų vaikų dar iki vestuvių, kurios įvyko 2014 m.

Kevinas Jonasas ir Danielle Deleasa

Dainininkas Kevinas Jonasas su savo broliais Nicku ir Joe išgarsėjo ne tik savo popgrupe, bet ir skaistybės saugojimu. Visgi po kiek laiko Nickas ir Joe nekaltybę prarado, bet Kevinas su žmona Danielle nusprendė palaukti iki vedybų.

Kevinas Jonasas ir Danielle Deleasa

Danielle juokavo, kad nebuvo lengva: „Būčiau susituokusi, praėjus dienai po sužadėtuvių, – sakė ji leidiniui „People“. – Buvo labai sunku laukti.“

Mariah Carey ir Nickas Cannonas

Mariah Carey ir Nickas Cannonas nutarė susilaikyti nuo sekso iki vedybų. M. Carey džiaugėsi šiuo sprendimu: „Netiesa, kad tarp mūsų nebuvo intymumo, tiesiog tai nebuvo absoliutus intymumas. <...> Sutapo mūsų abiejų požiūriai, maniau, bus kur kas ypatingiau, jei palauksime, kol susituoksime. Taip ir buvo“, – sakė ji „Mirror“.

Mariah Carey ir Nickas Cannonas

Pora susilaukė dviejų vaikų, bet 2015 m. išsiskyrė.

Evanas Spiegelis ir Miranda Kerr

Programėlės „Snapchat“ įkūrėjas Evanas Spiegelis ir modelis Miranda Kerr visus nustebino pareiškę, kad iki vestuvių susilaikys nuo sekso.

Evanas Spiegelis ir Miranda Kerr

„Tik kai susituoksime, – sakė ji leidiniui „The London Times“. – E. Spiegelis – labai tradicinių pažiūrų. <...> Mes... tiesiog laukiame.“

Tiesa, M. Kerr turi sūnų Flynną, kurio susilaukė su buvusiu vyru aktoriumi Orlando Bloomu.

Tamera Mowry ir Adamas Housely

Tamera Mowry ir Adam Housely turėjo intymių santykių iki vestuvių, bet tik vieną kartą. „Nežinau nė kaip paaiškinti. Esu religinga, todėl nekaltybę praradau tik būdama 29 metų“, – sakė ji „HOT97NY“.

Tamera Mowry

Ji pridūrė, kad kartą su būsimu vyru pasimylėjo, bet po to ji jautėsi kalta, todėl paskui jie trejus metus iki vestuvių susilaikė nuo sekso. Pora susituokė 2011 m.

DeVonas Franklinas ir Meagan Good

Pamokslininkas, prodiuseris DeVonas Franklinas ir aktorė Meagan Good, nors atrodo labai skirtingi, vienu klausimu tikrai sutarė – jokio sekso iki vestuvių. Apie tai jie atvirai papasakojo savo bendroje knygoje „The Wait“ („Laukimas“). „Vyras gali būti disciplinuotas savo seksualiniame gyvenime. Nėra nieko neįmanomo“, – rašo D. Franklinas knygoje.

DeVonas Franklinas ir Meagan Good

Jis teigė laikęsis celibato 10 metų, taip pat ir susitikinėdamas su dabartine žmona. Ji nebuvo taip giliai tikinti kaip jis, bet, kaip rašoma knygoje, „jiems padėjo atsidavimas vienas kitam ir pažado laikytis celibato gerbimas.“

Ali Landry ir Alejandro Monteverde

Po trumpos pirmos santuokos Ali Landry nusprendė, kad nuo sekso bus geriausia susilaikyti iki kitos santuokos. Pirmą santuoką su Mario Lopezu ji anuliavo, praėjus vos dviem savaitėms, nes sužinojo, kad jis buvo jai neištikimas prieš vestuves (įvykusias 2004 m.).

Andi Landry

„Nebenorėjau kartoti klaidų šiuose santykiuose. Mes susilaikėme nuo sekso iki pat vestuvių“, – teigė ji laidoje „The Wendy Williams Show“.

A. Landry ir A. Monteverde'as susituokė 2006 m.

Adriana Lima ir Marko Jaricas

Adriana Lima labai nustebino „GQ“ žurnalistę, pareiškusi, kad tebėra skaisti, o nekaltybę dėl savo religijos saugos iki vestuvių.

„Mano pasirinkimą privalės gerbti. Jei nėra pagarbos, vadinasi, manęs nenori“, – sakė ji.

Adriana Lima ir Marko Jaricas

Veikiausiai A. Lima laikėsi žodžio ir neturėjo seksualinių santykių iki 2009 m. vestuvių su M. Jaricu. Jiedu susilaukė dviejų dukterų, bet 2014 m. išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)