Šiandien portalas Meaww.com pateikia 10 tamsių garsenybių paslapčių, kurios vis tik iškilo į viešumą. Be abejonės, straipsnyje minimi žmonės tikėjosi, kad jūs jų niekada nesužinosite:

1.Joe Bidenas mėgo maudytis nuogas šalia kolegių.

J. Biddenas padarė sėkmingą karjerą viešųjų ryšių srityje, aštuonerius metus buvo viceprezidentu, kai JAV vadovavo Barackas Obama. Tiesa, anot slaptuosius agentus kalbinusio Ronaldo Kesslerio, jis turėjo keistų įpročių. J. Biddenas mėgo maudytis nuogas, tuo trikdydamas agentes moteris.

Joe Bidenas apdovanotas Laisvės medaliu

2. Tomas Selleckas vogė vandenį iš ugniagesių vandens kolonėlės.

Kalbama, kad aktorius T. Selleckas begėdiškai vogdavo vandenį iš ugniagesių vandens kolonėlės – atvažiuodavo, prisipildavo vandens ir išsiveždavo į rančą. Privatus tyrimas tai patvirtino. Buvo iškelta civilinė byla, jam liepta sumokėti privačiam tyrėjui, taip pat ir už vogtą vandenį.

Vėliau paaiškėjo, kad T. Selleckas ne pats veždavosi vandenį, bet samdė žmogų. Galiausiai jis sutiko atlyginti miestui žalą.

Tomas Selleckas

3. Charlesas Dickensas buvo klaikiai prastas vyras

Nedaug kas žino, tačiau anglų rašytojas Ch. Dickensas turėjo keistybių. Po 18-os metų su žmona Catherine jis ėmė susitikinėti su jauna aktore. Jis paaiškino, kad pagimdžiusi jam daug vaikų žmona neteko grožio ir gyvybingumo, kurių jis taip desperatiškai ieškojo.

Rašytojas atėmė iš žmonos vaikus ir labai retai leisdavo jai juos aplankyti. Jis šmeižė ją laikraščiuose, teigė, kad ji buvo niekam tikusi, stora, siaubingai ją įžeidinėjo – sakė, kad ji buvo prasta motina, o vaikai jos nemylėjo.

Tačiau ji elgėsi priešingai - jo neapleido ir rūpinosi iki paskutinės rašytojo gyvenimo dienos. Beje, Ch. Dickensas neatsiprašė už baisius savo poelgius ir iki pat gyvenimo pabaigos beveik su ja nešnekėjo.

4. Willas Smithas siejamas su sekta.

Be abejonės, W. Smithas – vienas garsiausių savo kartos aktorių. Oficialiai jis nėra scientologas, tačiau jo elgesys rodo, kad jis simpatizuoja scientologams. Prieš kelerius metus W. Smithas ir Jada Pinkett Smith rėmė naujos mokyklos atidarymą, joje mokiniams turėjo būti gaminamas organinis maistas, taip pat parūpinti nešiojamieji kompiuteriai.

Tiesa, mokykloje vaikams slapta pradėjo būti brukamos žinios apie scientologiją. Taip pat vėliau pastebėta, kad kelios mokyklos programos susijusios su scientologijos idėjomis.

Na, o W. Smitho mokesčių išklotinė rodo, kad jis paaukojo 100 000 dolerių įvairioms su scientologija susijusioms sritims.

5. Tedas Nugentas nenorėjo vykti į karą, be to, buvo įtariamas pedofilija.

JAV atlikėjas T. Nugentas nuolat pliekdavo spaudoje Baracką Obamą ir ragindavo kovoti su Amerikos priešais. Tiesa, jis pasakojo, kad Vietnamo karo metu elgėsi keisčiausiai, kad tik gautų vadinamąją „4F“ klasifikaciją ir nebūtų siunčiamas kariauti. Jis sakė, kad tuo metu uždirbdavo daug pinigų ir neturėjo nė menkiausio noro vykti į karo lauką.

Keistenybės – ne nusikaltimas, ko nepasakysi apie pedofiliją. T. Nugentas dainoje „Jailbait“ gyrėsi turėjęs santykių su 13 m. paaugle, dainoje yra netgi tokie žodžiai – jis siūlo policininkui nuimti jam antrankius ir pasidžiaugti seksu trise. Albume yra ir daina „Aš – plėšrūnas“. Nepatvirtintais duomenimis, T. Nugentas turėjo seksualinių santykių su 12 m. mergaite, o įžengęs į ketvirtą dešimtį bendravo su 17-mete.

6. Seanas Pennas smurtaudavo prieš Madonną.

Vieša paslaptis, kad S. Pennas – ūmus, slapta išgėrinėja ir gali nenuspėjamai pasielgti. Jis ne kartą yra puolęs paparacus, vieno kartą vos neišmetė pro balkoną. Tamsiausia jo paslaptis susijusi su buvusia žmona Madonna.

Kalbama, kad jis trenkė jai per galvą su beisbolo lazda ir jai teko važiuoti į ligoninę. Madonna nepateikė jam kaltinimų. Po dvejų metų jis parėjo namo neblaivus, pareiškė, kad ji – jo nuosavybė, pririšo prie kėdės, pagrasino nukirpti plaukus ir kelias valandas ją mušė.

Po seksualinės sueities jis ją atrišo, tada Madonna nedelsdama kreipėsi į policiją. Gana greitai jie išsiskyrė, bet Madonna taip ir nepateikė S. Pennui kaltinimų.

Seanas Pennas filme "Šaulys" (Acme Films nuotr.)

7. Seanas Connery manė, kad nieko blogo pakelti ranką prieš moterį.

S. Connery‘is – neabejotinai popkultūros ikona, labiausiai išgarsėjęs, kai suvaidino agentą Jamesą Bondą. Tiesa, dėl kai kurių savo pažiūrų jis atrodo tarsi moterų niekintojas. Viename interviu žurnalui „Playboy“ (kai dar kartais dirbo modeliu) jis pareiškė, kad kartais natūralu suduoti moteriai, pavyzdžiui, jeigu jai – isterija.

Vėliau jis pareiškė, kad šie žodžiai buvo ištraukti iš konteksto. Tiesa, interviu su Barbara Walters, užuot atsiėmęs savo žodžius, jis nutarė išsamiau paaiškinti savo požiūrį. S. Connery pareiškė – jei ginčo metu jis leistų moteriai tarti paskutinį žodį, bet ji norėtų toliau ginčytis, vertėtų jai suduoti.

Buvusi J. Connery‘o žmona Diane Cilento neneigė, kad jis pakeldavo ranką ir prieš ją.

8. Jimas Carrey galėjo prisidėti prie mylimosios savižudybės.

Po vaidmenų filmuose „Ace Ventura: Pet Detective“, „The Mask“ („Kaukė“), „The Grinch“ („Kaip Grinčas Kalėdas vogė“) J. Carry‘is tapo neatsiejama popkultūros dalimi. Tiesa, dalį gerbėjų jis prarado, aršiai pasisakydamas prieš skiepus. Dar dalis jį mylėjusių kinomanų nusprendė neiti į jo filmus po to, kai paaiškėjo, jog aktorius galimai prisidėjo prie savo mylimosios savižudybės.

Šiuo metu vyksta teismai, kurie ir išsiaiškins, ar J. Carrey prisidėjo prie Cathrionos White mirties. Teigiama, jog jis galėjo jai parūpinti receptinių vaistų. Be to, vyksta tyrimas ir dėl to, kad merginos tėvai kaltina J. Carrey neva užkrėtus C. White lytiškai plintančiomis ligomis, kas taip pat galėjo turėti įtakos jos sprendimui pasitraukti iš gyvenimo.

9. Cee Lo Greenas ir jo painus sutikimo interpretavimas.

Vienu metu Cee Lo Greenas buvo garsenybė, jo dainos užkariavo pasaulį, jį užvertė pasiūlymais dalyvauti televizijos laidose ir pan. Staiga viena moteris pareiškė buvusi pasimatyme su Greenu, paskui naktį pabudusi nuoga lovoje, bet neatsiminusi, kaip ten atsidūrė. Atlikėjas neprisipažino davęs jai narkotikų, tačiau pakenkė sau įrašu tviteryje.

Jis rašė: „Jei žmogus praranda sąmonę, jis sąmoningai nebėra su tavim. Bet SU traktuojamas kaip sutikimas.“ Jis parašė dar kelis komentarus, mėgindamas pateisinti savo veiksmus, vėliau juos ištrynė, atsiprašė ir apskritai ištrynė tviterio paskyrą.

10. Jimmy‘is Page‘as ir jo 14-metė mergina.

„Led Zeppelin“ įeis į istoriją kaip viena garsiausių roko grupių, o legendinis jos gitaristas Jimmy‘is Page‘as neabejotinai daug prisidėjo prie grupės sėkmės. „Stairway to Heaven“ laikomas vienu geriausiu visų laikų muzikiniu kūriniu. Deja, praėjusio amžiaus aštuntą dešimtmetį gitaristas naudojosi savo šlove vilioti moterims, taip pat ir nepilnametėms.

J. Page‘as buvo susižavėjęs 14 m. Lori Maddox. Jis kartu su savo agentu pagrobė paauglę, kuri tvirtino, kad vos pamačiusi pamilo J. Page‘ą, o jis apipylė jos motiną dovanomis, kad palenktų į savo pusę. J. Page‘as uždarė Lori, kad nepasklistų žinia apie jų santykius. Viskas baigėsi, kai Lori užtiko jį lovoje su 18 m. modeliu. Galiausiai visa istorija pasimiršo. Bet savo aistros jaunutėms moterims nepamiršo - 2015 m., būdamas 71-erių, jis susitikinėjo su 25 m. mergina.

Jimmy Page'as
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)