Ianas Zieringas – pirmas iš serialo „Beverli Hils 90210" pirmas pagerbė L. Perry atminimą, jis parašė tviteryje: „Brangus Luke'ai, man visada liks šilti prisiminimai iš mūsų bendravimo pastaruosius 30 metų. Tegu tavo kelionę praturtina sielos tų, kurie jau anksčiau išėjo."

Jennie Garth pateikė komentarą išskirtinai leidiniui „People": „Širdis plyšta. Daugeliui žmonių jis buvo labai brangus. Jis – unikalus žmogus. Liūdžiu kartu su jo artimaisiais ir visais, kurie jį mylėjo. Skaudi netektis."

Gabrielle Carteris, seriale vaidinusi Andrea Zuckerman, sakė „People": „Labai skaudu. Luke'as teikė įkvėpimą daugybei žmonių. Jis buvo labai jautrus, geras, kilnus, kovojo už vargstančius. Jo paramos ir patarimų trūks visiems, kurie jį pažinojo. Jis paliko pėdsaką ir niekada nebus pamirštas. Širdimi esu su jo šeima, draugais ir gerbėjais visame pasaulyje."

Seriale „Riverdeilas" vaidinusi buvusią aktoriaus žmoną Molly Ringwald parašė tviteryje, kad aktoriaus mirtis ją sukrėtė: „Skauda širdį. Labai tavęs ilgėsiuosi, Luke'ai Perry. Siunčiu savo meilę tavo artimiesiems."

Kitas „Riverdeilo" aktorius Robinas Givensas sakė „People": „Esu sukrėstas, žinia apie jo mirtį labai nuliūdino. Jis buvo geriausios širdies žmogus iš visų mano pažinotų. Su šiluma prisiminsiu mūsų pašnekesius iki išnaktų ir vakarienes. Jis rūpinosi daugybe žmonių, jį mylėjo visi, kas pažinojo. Jis buvo tikras draugas. Skaudi netektis."

„Beverli Hilse" vaidinusi aktorė Christine Elise McCarthy pagerbė kolegą sena nuotrauka iš filmavimo aikštelės. „Sukrėsta pranešu, kad netekome Luke'o. Vis dar jaučiuosi šokiruota ir noriu pasakyti, kad jis buvo tikras džentelmenas. Jo gedės ir ilgėsis visi, kas jį pažinojo. Tavo gyvenimas čia buvo tikrai per trumpas", – parašė ji.

„Riverdeile" Alice Cooper personažą vaidinanti Madchen Amick pranešime spaudai rašė: „Labai skaudu, sužinojus, kad netekome unikalaus žmogaus. Luke'as tapo brangiu draugu. Mes juokdavomės, verkdavome, dalindavomės istorijomis iš šou pasaulio. Kalbėjome, kaip didžiuojamės, kad esame tėvai. Žinojau, kad visada galėčiau juo pasikliauti. Esu dėkinga už kartu praleistą laiką. Jis buvo mylintis, kilnus žmogus. Mintimis ir maldomis dabar esu su jo artimaisiais. Visada tave mylėsiu, Luke'ai."

Kita „Riverdeile" vaidinusi Lili Reinhart irgi išreiškė užuojautą aktoriaus artimiesiems.

Leonardo DiCaprio, kuris filmavosi su L. Perry filme „Once Upon a Time in Hollywood" („Kartą Holivude") parašė tviteryje: „Luke'as Perry buvo geros širdies ir be galo talentingas artistas. Buvo garbė su juo dirbti. Mintis ir maldas siunčiu jam ir jo mylimiems žmonėms."

Aktorė Soleil Moon Frye pasidalino instagrame nuotrauka ir parašė: „Visada buvai man toks geras. Tavo švelnus balsas ir žavesys pradžiugindavo aplinkinius. Visada atsiminsiu, kaip laikei mane už rankos tame mažame lėktuve ir guodei, kai nežinojome, ar liksime gyvi. <...> Meilės tavo šeimai, visada su meile prisiminsiu tave."

Jossas Whedonas papasakojo juokingą nutikimą apie pažintį su L. Perry 1992 m. filmo „Buffy the Vampire Slayer" („Buffy – vampyrų žudikė") filmavimo aikštelėje.

„Susipažinę su L. Perry kalbėjomės, koks, mūsų nuomone, turėtų būti filmas „Buffy". Paklausiau, ar jis matė „Near Dark", jis pažvelgė su tokia veido išraiška, tarsi sakytų: „Kaip drįsti, pone." Tada supratau – sutarsime. Linksmas, atsakingas, visada užjaučiantis. Jam dar anksti buvo mirti", – rašė jis tviteryje.

Kolega aktorius Sethas Greenas irgi pagerbė L. Perry socialinėje žiniasklaidoje: „Aš sukrėstas. Luke'as Perry buvo puikus žmogus. Šiltas, geraširdis, dosnus, darbštus. Susipažinome labai jauni, mačiau, kaip jis nesipūsdamas tapo popžvaigžde, tėvu. Jis – puikiausias pavyzdys, kaip išlikti padoriam sumaištyje. Užjaučiu jo artimuosius."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)