Nuotraukoje dainininkė demonstruoja dailias kojas, kuriomis visą gyvenimą didžiuojasi. Rankose A. Pugačiova laiko dar visai mažus dvynius – Lizą ir Harį, kuriuos porai pagimdė surogatinė motina.

„Kokie jie buvo mažyčiai! Mūsų meilės. Dabar jau beveik dideli“, – prie nuotraukos parašė M. Galkinas.

Interneto bendruomenė prie nuotraukos liejo komplimentus: „Kokia šiluma alsuoja šis kadras“, „Gražuoliai“, Kokie saulėti žmonės“, „Nuostabūs“, „Kaip malonu matyti tokius žmones ir žinoti, kad jie pasirinko sąžinę“, „Ala Borisovna tokia šviesi moteris“. Daugelis gyrė ir puikias dainininkės kūno formas.

M. Galkinas ir A. Pugačiova pradėjo susitikinėti 2001 metais, po ketverių metų pradėjo kartu gyventi, o apie vestuves pranešta 2011 metais. Po dviejų metų tapo tėvais – surogatinė motina pagimdė jiems dvynukus.

Rusijai įsiveržus į Ukrainą, pora persikėlė į Izraelį, kur gavo šios šalies pasus. Rusijos karą Ukrainoje garsi pora smerkia, už ką gimtinėje jų nekenčia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)