Pildoma.

Antradienį išplatintame pranešime laidos „The Voice“ teisėjas B. Sheltonas (41 m.) rašė: „Visą gyvenimą buvau negražus. Jei metus laiko būsiu seksualus, sutinku.“

Jis iš karto pagalvojo apie kitą „The Voice“ teisėją, žaismingą savo priešininką Adamą Levine‘ą (kuris žurnalo „People“ buvo išrinktas seksualiausiu vyru 2013 m.). „Laukiu nesulaukiu, kol pranešiu apie tai Adamui, – pareiškė B. Sheltonas. – Dabar, kai esu apimtas pasididžiavimo ir taip pagerbtas, tik tai man rūpi.“

Iš Oklahomos kilęs B. Sheltonas 10 metų dainavo kantri stiliumi, o 2011 m. tapo sąmojingu NBC realybės šou „The Voice“ teisėju, jaunų atlikėjų mokytoju ir sulaukė daug dėmesio.

Spalį pasirodė naujausias jo albumas „Texoma Shore“.

B. Sheltonas juokavo nekantraujantis pasigirti savo nauju titulu kolegai, grupės „Maroon 5“ lyderiui A. Levine‘ui.

A. Levine‘as irgi pajuokavo, kad tokia įvykių eiga jam patinka, nes jis kalbasi tik su turinčiais seksualiausio vyro titulą.

Dainininkas buvo vedęs kantri dainininkę Mirandą Lambert, o pastaruosius dvejus metus jis susitikinėja su popdainininke Gwen Stefani (48 m.).

Jis sakė „People“ korespondentui, kad G. Stefani paragino jį priimti seksualiausio vyro titulą: „Ji sako: „Paklausyk, visą gyvenimą gailėsiesi, jei nepriimsi šios dovanos ir negyvensi dabartyje.“

Anksčiau seksualiausiais vyrai buvo išrinkti Dwayne‘as „The Rock“ Johnsonas, Bradas Pittas, George‘as Clooney‘s, Johnny‘is Deppas, Harrisonas Fordas, Ryanas Reynoldsas ir Davidas Beckhamas.

B. Sheltonas pasakojo, kad vaikystėje jis buvo apvalus. „Vis dar esu storas“, – pajuokavo jis. Žinoma, tai netiesa. Atlikėjas kasdien treniruojasi ant bėgimo takelio, kad išlaikytų gerą fizinę formą. Tiesa, sako, kad kartais nevengia ir bulvių traškučių.

Žurnalo „People“ suteiktas seksualiausio vyro titulas B. Sheltonui sulaukė įvairių vertinimų socialiniuose tinklalapiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)