Kaip skelbia „US Weekly“, dainos „Drunk in Love“ atlikėja ne tik verkia ant šviesiaplaukės aktorės peties – ji prašo praktinių neseniai skyrybų dramą išgyvenusios bičiulės patarimų.

Šaltinis teigia, kad Beyonce su Jay Z norėtų išsiskirti draugiškai ir sklandžiai – kaip kad pavyko G. Paltrow ir Chrisui Martinui iš „Coldplay“.
Faktą, kad jau rudenį garsioji atlikėjų pora pasuks skirtingais keliais (kai tik baigsis koncertinis turas „On The Run“, patvirtina daug šaltinių.

Rugpjūčio pradžioje, kai koncertavo Los Andžele, Beoynce buvo užsukusi į svečius pas G. Paltrow. „Oskarą“ pelniusi aktorė su „Coldplay“ lyderiu išsiskyrė kovą – santuokoje jie pragyveno 10 metų.

Praeitais metais Beyonce prabilo apie artimą bičiulystę su garsia aktore. Ji G. Paltrow apibūdino kaip „labai gerą draugę“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją