Akyliausieji pastebėjo, kad princo bate žioji visai nemaža skylė, o tai akivaizdžiausias įrodymas, jog net ir karališkosios šeimos atstovams nesvetimos paprastų žmonių bėdos.

Princo Harry batas su skyle

Netrukus paaiškėjo, kad ši pora batų – princo Harry‘io mylimiausia, todėl taip smarkiai ir nudėvėta. Tuos pačius batus Didžiosios Britanijos princas avėjo ir per iškilmingą renginį Londono Trafalgaro aikštėje balandžio mėnesį.

M. Markle savaitgalį šventė savo 37-ąjį gimtadienį. Meghan gimtadienio šventė sutapo su artimo princo Harry bičiulio vestuvėmis. Sario grafystėje šeštadienį savo mylimąją vedė vienas geriausių ir seniausių princo Harry draugų Charlie van Straubenzee.

Karališkoji pora, be abejo, nepraleido iškilmių. Kunigaikštienė tuoktuvių ceremonijai pasirinko beveik 400 eurų vertės „Club Monaco“ prekės ženklo suknelę. Romantiškai plisuota apatinė dalis, saugus suknelės ilgis, diržu išryškintas liemuo. Regis, Meghan būtų pateikusi dar vieną nepretenzingo, išlaikyto įvaizdžio formulę. Vis dėlto, sagutėmis susegama viršutinė suknelės dalis hercogienei tapo tikru iššūkiu – fotografų užfiksuota, kaip pro suknelės kraštelį matyti juoda nėriniais puošta liemenėlė.

„Beaumont Etiquette“ įkūrėja ir aprangos ekspertė Myka Meier PEOPLE sakė, kad tokios nesėkmės nelaikomos karališkojo aprangos protokolo pažeidimu: kartais tiesiog taip nutinka ir tiek.

„Netyčia parodydama liemenėlės kraštelį, Meghan tikrai nepažeidė karališkojo protokolo, tai tiesiog nesmagus incidentas. Juk ji liemenėlę parodė netyčia. Priešingu atveju, žinoma, tai būtų įvardijama kaip nepagarba karališkiesiems rūmams“, – teigia ji.

Meghan Markle

„Akiplėšiškas protokolo nesilaikymas būtų laikomas karališkojo protokolo pažeidimu. Sasekso kunigaikštienės atveju nebuvo nieko panašaus“, – pridūrė M. Meier.

Meghan Markle ir princas Harry dalyvauja draugo vestuvėse

Nors Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė į bažnyčią atvyko atskirai (princas su bičiuliais talkino jaunikiui), ceremonijos metu pora laikėsi už rankų, o Harry‘is nuo savo žmonos negalėjo atitraukti akių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)