Nuotraukoje ji guli ant iš brangakmenių išdėlioto legendinio „Playboy“ zuikučio veido. Gražuolės iškili krūtinė nubarstyta smulkiais deimantais, o intymiausią vietą slepia milžiniškas briliantas. Dešinėje rankoje T. Ecclestone laiko dar didesnį brangakmenį ir jis atlieka zuikučio akies vaidmenį.
Tamara Ecclestone ant "Playboy" viršelio

Vidiniuose žurnalo puslapiuose „Formulės-1“ boso Bernie Ecclestone'o dukra pateisina turtingos paveldėtojos vardą. Jos plaukai susukti į rankšluostį, Tamara rūko prabangiame kandiklyje esančią cigaretę bei visiškai nuoga panyra į baseiną. Turtingos ir seksualios merginos įvaizdį dar labiau pabrėžia jos segimi brangūs juvelyriniai dirbiniai ir fone esantys prabangūs vilos stiliaus laiptai.

Visos šios nuotraukos užima aštuonis gegužės mėnesio „Playboy“ puslapius. Žurnalas prekyboje pasirodys šį penktadienį, balandžio 19 dieną.

Kalbėdama apie savo atviras nuotraukas T. Ecclestone sakė: „Labai didžiuojuosi šia gražia fotosesija. Kaip moteris, aš tikiu, kad turi priimti savo kūną ir jaustis gražia tiek išore, tiek vidumi. „Playboy“ yra kultinis žurnalas ir beveik šešis dešimtmečius jis savo puslapiuose pristato pačias gražiausias pasaulio moteris. Esu labai pagerbta, kad tapusi gegužės mėnesio viršelio mergina, būsiu šio palikimo dalimi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)