„Šeštadienį, liepos 6-ąją, 8 val. 46 min. vietos laiku Los Andžele, V. Joneso žmona Tanya Jones mirė po ilgai trukusios ligos. Tanya šį pasaulį paliko ramiai: ji buvo Jonesų šeimos namuose, apsupta Vinnie, dukters ir kitų artimųjų“, – teigiama pranešime.

„Vinnie ir artimieji prašo privatumo, kol jie išgyvens šį gniuždantį metą ir suprantamą gedėjimo laikotarpį“, – toliau tęsiama pranešime.

Vinnie Jones ir jo būsima žmona Tanya

Pora susituokė 1994-aisiais ir susilaukė vieno vaiko – sūnaus Aarono Ellistono Joneso, kuriam dabar 28-eri. Tania taip pat augino dukterį Kaley Terry iš santuokos su Steve‘u Terry‘iu. K. Terry šiuo metu yra 32.

Socialiniuose tinkluose aktoriui imta reikšti užuojautą. Be kitų, tą padarė buvęs boksininkas Frankas Bruno. Tviteryje jis rašė: „Man labai liūdna išgirsti žinią apie tai, kad mirė Vinnie Joneso žmona Tanya. Šiuo sunkiu metu mintimis esu drauge su Vinnie ir jo šeima“.

Sporto žurnalistas Ianas Abrahamsas, pravarde Moose, tviteryje rašė: „Užuojauta Vinnie Jonesui mirus jo žmonai Tanyai, kuriai buvo 53-eji. Pora santuokoje išgyveno 25-erius metus“.

V. Jonesas ir jo žmona pirmą sykį susitiko, kai jiems abiem buvo 12 metų.

„Trumpam nuėjome į pasimatymą, kai mums buvo 16, o tuomet kiekvienas nuėjome savais keliais. Aš žaidžiau Lidse, tada sugrįžau ir pasirašiau sutartį su „Chelsea“. Gyvenau drauge su dviem bičiuliais futbolininkais, vienas jų pažvelgė pro langą ir tarė: „Oho, tik pažvelk!“, – 2012-aisiais „The Guardian“ pasakojo V. Jonesas.

„Lauke riedučiais važinėjosi Tanya. Tariau sau: „Dieve, negaliu tuo patikėti!“. Tuo metu ji kaip tik skyrėsi, tad viskas buvo tarsi nulemta. Ar aš tikiu likimu? Viskas labai paslaptinga. Aš gyvenau Lidse, tuomet Šefilde, tada po ketverių ar penkerių metų vėl persikėliau į savo namą, o ji gyveno šalia. Tai turėjo būti sudėliota iš aukščiau, – tęsė V. Jonesas.

V. Jonesas lietuviams gerai žinomas iš Emilio Vėlyvio filmo „Redirected/ Už Lietuvą!“, aktorius kurį laiką viešėjo ir filmavosi Lietuvoje.

Vinnie Jones ir Emilis Vėlyvis (P.Makausko nuotr.)
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)