Dėl COVID-19 pandemijos įvesto karantino metu aktorė Jennifer Coolidge priaugo 18 kilogramų ir ketino atsisakyti vaidmens seriale „White Lotus“, nes galvojo, kad yra per stambi.

Jennifer Coolidge

„Tiesiog nenorėjau filmuotis prieš kamerą būdama tokia stora“, – neseniai įvykusios „Gotham Awards“ apdovanojimų ceremonijos metu portalui „Page Six“ prisipažino ji.

Jennifer Coolidge

„Maniau, kad visi mirsime. Iš tikrųjų taip galvojau, todėl tiesiog rijau be sustojimo. Kimšau veganiškas picas. Kartais po penkias ar šešias per dieną“, – teigė moteris.

Anot garsenybės, ji priaugo apie 18 kilogramų, skelbia dailymail.co.uk.

Kultinėje komedijoje „Amerikietiškas pyragas“ („American Pie“) suvaidinusi J. Coolidge atskleidė, kad buvo pasiruošusi pameluoti „White Lotus“ kūrėjui Mike’ui White’ui ir atsisakyti vaidmens, tačiau artima bičiulė įtikino persigalvoti.

"Amerikietiškas pyragas" akimirka su aktore Jennifer Coolidge

„Pareiškiau, kad esu stora, o ji išrėžė: „Jennifer, juk daugiau nieko nemoki, tik vaidinti! Nemalk š***! Tokios progos ant kelio nesimėto, kvaiša!“ – sakė aktorė.

Naujajame satyriniame komediniame seriale, kuris šią vasarą debiutavo Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) kabelinės televizijos tinklo HBO eteryje, J. Coolidge įkūnija Tanya McQuoid, kuri neseniai neteko savo mamos ir gyvena kurorte Havajuose.

"Amerikietiškas pyragas" akimirka su aktore Jennifer Coolidge

„Visiems reikia tokių draugų, – pridūrė žvaigždė. – Nemažai aktorių daro didžiulių klaidų. Nežinau, kodėl. Visi norime sulaukti išgarsėti padėsiančio pasiūlymo, bet kai jį gauname, kartais nei iš šio, nei iš to persigalvojame. Manau, kad toks elgesys labai būdingas aktoriams, turiu omenyje tendenciją patiems viską sugadinti. Laimei, turiu puikią draugę, kuri neleido man to padaryti.“

Kiti seriale vaidinantys aktoriai, regis, nepastebėjo jos antsvorio.

„Ir taip visada buvau gana putli, ką reiškia dar 18 kilogramų, – šmaikštavo J. Coolidge. – Juk patys prisikuriame problemų. Gerai, kad turiu nuostabią draugę, atkalbėjusią nuo kvailystės, kitaip būčiau atsisakiusi tikrai gero pasiūlymo. Jeigu vėliau būčiau pažiūrėjusi „White Lotus“ ir supratusi, kokią progą paleidau vėjais, būčiau nušokusi nuo tilto.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)