Būdama Rihannos apatinių drabužių linijos „Savage X Fenty“ ambasadorė, M. Pettis parodė savo pavydėtiną figūrą, vilkėdama oranžinės spalvos apatinius drabužius iš minėtosios kolekcijos, skelbia thesun.co.uk.

Artimiausiu metu ji filmuosis savo pirmajame siaubo trileryje „Margaux“ ir juostoje apie brandą „Deltopia“.

Taip pat ji neseniai lankėsi paplūdimyje, iš kur pasidalino fotografijomis su gundančiu gėlėmis išmargintu bikiniu.

Vaikystėje „Disney“ serialuose vaidinusi aktorė savo instagramo paskyroje yra paskelbusi ne vieną žavingą kadrą, paryškinantį jos nepriekaištingą išvaizdą.

Nuotraukos sulaukia didelio aktorės gerbėjų dėmesio.

„Galvoju tik apie tave!“ – prisipažino vienas sekėjas ir paliko du jausmaženklius – besišypsančius veidukus su širdelėmis vietoje akių.

„Tu visada atrodai SEKSUALIAI“ – pareiškė kitas socialinių tinklų naudotojas.

„Tikrai taip, negaliu atsižiūrėti֧“, – pridūrė trečias sekėjas.

„Tu pati seksualiausia visų laikų mergina“, – patikino ketvirtas gerbėjas.

„Disney Channel“ komediniame seriale „Cory in the House“ Sophie Martinez vaidinusi M. Pettis dažnai socialiniuose tinkluose demonstruoja savo įspūdingą kūną. Be bikinio nuotraukos, ji taip pat paskelbė keletą kadrų, kuriuose įsiamžino virtuvėje vilkėdama tik oranžinę glaustinukę, nepalikusią daug vietos vaizduotei.

2022 m. gegužės mėnesį davusi interviu „Byrdie“, ji paatviravo, ką reiškia užaugti esant dėmesio centre.

„Smagu, kad mano gerbėjai užaugo kartu su manimi, – sakė aktorė. – Savo karjerą pradėjau „Disney“, o metams bėgant atsirado ir rimtesnių vaidmenų. Džiaugiuosi galėdama dalytis savo gyvenimo akimirkomis socialiniuose tinkluose, nes tai puikus būdas mano gerbėjams geriau mane pažinti.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)