Apie tai M. Zuckerbergas, žinoma, pranešė savo feisbuko paskyroje.

„Priscilla ir aš esame labai laimingi priimdami savo dukrą August! Mes parašėme laišką apie tai, kokiame pasaulyje norėtume, kad ji augtų. Tikimės, kad ji neužaugs per greitai“, – paviešindamas laišką rašė M. Zuckerbergas.

Laiške feisbuko įkūrėjas su mylimąja sveikino mažylę išvydus pasaulį ir teigė nekantraujantys sulaukti, kuo užaugs jų dukra.

„Kai gimė tavo sesuo, mes rašėme laišką apie tai, kokiame pasaulyje ji, o dabar ir tu norėtume, kad gyventumėte. Pasaulyje su geresne švietimo sistema, mažesniu sergamumu, stipresnėmis bendruomenėmis ir lygybe“, – laiške rašė pora ir pridėjo, kad į ateitį žvelgia itin optimistiškai bei ketina prie to prisidėti.

„Vietoj rašymo apie augimą, norime pakalbėti apie vaikystę. Pasaulis gali būti labai rimta vieta, tad svarbu rasti laiko išeiti pažaisti. Būsi užsiėmusi, kai paaugsi, tad tikiuosi, kad rasi laiko pauostyti visas gėles“, – rašoma laiške.

Vaikyste magiška pavadinusi pora rašė ir apie viltį, kad mažylė net miegodama supras, kaip stipriai tėvai ją myli.

„Vaiku gali būti tik karta, tad nepraleisk vaikystės per daug galvodama apie ateitį. Tam tu turi mus, mes padarysime viską, kas tik įmanoma, kad pasaulis būtų geresnė vieta tau ir visiems tavo kartos vaikams“, – paviešintame laiške rašė M. Zuckerbergas su žmona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)