„Aš mėgstu futbolą, jau seniai jį žaidžiu, nesu labai geras žaidėjas, bet sportas man labai patinka“, – savo sprendimą prieš koncertą paprakaituoti futbolo aikštėje komentavo M. Zelmerlowas.

Jis į savo komandą priviliojo ne tik savo delegacijos narius, bet ir Lietuvos atstovą šiemet vykusioje „Eurovizijoje“ Donatą Montvydą.

„Svečius visada norisi sutikti kuo draugiškiau. Jie net mane įkalbėjo apsivilkti jų komandos marškinėlius. Svarbiausia, gera nuotaika, bet jei „Atlantas“ sąmoningai pasiduos, tai gal ir pelnysime kokius du įvarčius. Pats esu baigęs krepšinio mokyklą, kurią lankiau 12 metų, todėl futbolo aikštėje tikrai dažnai nebūnu. Šiandien pabėgiosiu, gal porą perdavimų padarysiu“, – prieš rungtynes kalbėjo D. Montydas.

Jo vadybininkas Martynas Tyla juokavo, jog pagaliau švedai priėmė D. Montvydą į savo komandą. „Jei ne muzikos industrijoje, tai futbolo aikštėje“, – juokėsi M. Tyla.

Rungtynes laimėjo „Atlantas“, tačiau palaužti svečius jiems pavyko tik po baudinių serijos. M. Zelmerlowas buvo ypač aktyvus, negailėjo jėgų, kiekvienas jo kritimas ant vejos gerbėjams užgniauždavo kvapą, nes kaustė baimė, jog atlikėjas nepatirtų traumos.

Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi lygiosiomis – 3:3, o baudinių serijoje geriau sekėsi atlantiečiams – 4:3.

M. Zelmerlowas per rungtynes įmušė du įvarčius, tačiau realizuoti 11 metrų baudinio jam nepavyko. D. Montvydas, smūgiuodamas nuo 11 metrų žymos, taip pat buvo netaiklus – kamuolys pataikė į skersinį.

30-metis M. Zelmerlowas pats pageidavo pažaisti futbolą su „Atlantu“ odinio kamuolio meistrais. Klaipėdos futbolo klubo vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija dėl įtemptos situacijos Lietuvos čempionate gana ilgai svarstė, bet galiausiai priėmė švedo pasiūlymą.

„Mes nustebome, kad M. Zelmerlowas pats parodė iniciatyvą susitikti su „Atlanto“ futbolininkais ant žaliosios vejos. Ir ne tik ranką paspausti, bet ir futbolą pažaisti“, – pripažino vienas Jūros šventės organizatorių Raimondas Beliauskas.

Iš stadiono M. Zelmerlowas išskubėjo ruoštis savo koncertui, kuris 23 val. prasidės Kruizinių laivų terminale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)