Como mieste su mylimuoju regbio žaidėju Thomu Evansu gimtadienį atšventusi Nicole gerbėjų kraują kaitina pikantiškomis nuotraukomis iš atostogų Europoje.

Ji drąsiai demonstruoja ištreniruotą kūną, pridengtą minimaliu maudymosi kostiumėliu, drąsiai rodo veidą be filtrų ar makiažo, o gerbėjai iš nuostabos aikčioja: „Po velnių, jai 43 metai ir ji tokia seksuali“.

Pati Nicole ne kartą duotuose interviu pabrėžė, kad labai vertina savo gerbėjus ir visus jų žarstomus komplimentus, tačiau tuo pat metu visoms moterims kaskart duoda patarimą.

N. Scherzinger neslepia, kad ji taip pat turi kompleksų kaip ir kiekviena moteris Žemėje, tačiau kai išmoko priimti save su visais trūkumais, kai išmoko rūpintis savimi ir nepamiršti skirti laiko tik sau – ji atsiskleidė iš naujo.

43-ejų Nicole ir 36-erių Thomas, kalbama, užmezgė itin rimtus santykius. Jiedu susipažino dar 2019 metais, filmuojant projektą „X Factor: Celebrity“. Šiuo metu pora ieško bendro namo Londone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)