„Ne, žmonės... Aš nepasididinau krūtų vos per savaitę... ir tikrai nesilaukiu... Šiose nuotraukose matote mano putlesnes krūtis, nes pastaruoju metu godžiai valgau!!!! Prieš parodydama jums daugiau savo kūno nuotraukų, noriu būti tikra, kad suprantate, ką galvoju ir kodėl taip elgiuosi!!!!

Mano galva, reakcijos į apsinuoginusią seksualią moterį visada būna dviprasmiškos... Ne, nekalbu apie striptizo klubus ar šou.... Tiesiog praktinė situacija: esi savo automobilyje ir supranti, kad per vasaros karštį vilki palaidinę ilgomis rankovėmis!!!! Vos tik moteris nusirengia drabužį, pirmoji jos reakcija – po velnių, jaučiuosi žymiai geriau. Tada ir galvoji, kad atrodai geriau“, – rašė popmuzikos dainininkė.

B. Spears pridūrė, kad surengė „milijardus pasirodymų“, per kuriuos „tą ir turėjo daryti“, tačiau, dideliam jos siaubui, „kartais neatrodė taip jau gerai“.

„Per daug dažnai, tai velniškai gėdinga, bet pati jaučiausi puikiai!!!! Noriu pasakyti, kad nenoriu, jog visi matytų mano užpakalio trūkumus, tačiau suprantu, kad pramogų pasaulis mane pavertė pernelyg kritiška savo kūnui, o tai nėra gerai“, – tęsė dainininkė.


Toliau B. Spears paaiškino, kodėl nusprendė rodyti daugiau nuogo kūno.

„Todėl, kad ir į šį pasaulį atėjau nuoga. Dabar jaučiu tarsi man nuo pečių būtų nuimta didžiulė našta, man nebereikia sau meluoti!!!! Norėjau pasijusti lengvesnė, nuogesnė. Tokia, kokia gimiau. Dabar, žiūrėdama į savo tokias nuotraukas, labai gerai suprantu, jog tai, ką matau, yra gryniausias įrodymas, kad skausmas, kančia, ašaros ir sunki našta nesu aš. Aš moteris. Nuostabi. Graži. Jautri moteris, kuri nori save matyti tyriausia forma!!! Tikrai nesifotografuosiu taip atvirai visą likusį gyvenimą, nes tai visiems atsibostų, tačiau tai tikrai man padeda tomis akimirkomis, kai reikia nušvitimo. Ir, turiu pripažinti, FREE BRITNEY komentarai, pasirodę man nusimetus marškinėlius, buvo be proto juokingi!!! FREE BRITNEY kampanija prasidėjo prieš trejus metus su nuostabiais rožiniais FREE BRITNEY marškinėliais!!! Judėjimas turi gilesnę prasmę, jūs net neįsivaizduojate.. Mano gerbėjai visada buvo patys nuostabiausi, visus jus be proto myliu!!!! Ir ši nuotrauka daryta šventą sekmadienio vakarą !!!!“, – teigė dainininkė.

Liepos pabaigoje ji vos per savaitę instagrame paskelbė net tris nuotraukas, kurioms pozuoja iki pusės nuoga – įrašuose ji mūvi tik prasegtus trumpus džinsinius šortus.


Praeitą savaitę Britney teisme šventė svarbią pergalę – jos tėvas Jamie Spearsas pagaliau nebebus jos globėjas ir turto valdytojas. Tiesa, nors ir teigė atsirauksiantis, sakė, jog taip lengvai nepasiduos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)