Praėjusiais metais atžalų susilaukusi pora laikas nuo laiko pasidalija jų gyvenimo kadrais. Atrodo, kad auginti mažylius garsiems tėvams yra vienas malonumas. Viena žinomiausių visame pasaulyje tenisininkių Anna Kurnikova publikuoja kadrus, kuriuose su vaikais ne tik dainuoja ir šoka, tačiau ir klausosi tėčio dainų.

Tačiau daugiau nei dvynukai dėmesio sulaukė E. Iglesias bučinys su gerbėja koncerto metu. Tai išprovokavo žvaigždę prabilti ir apie asmeninį gyvenimą. Daugelis iki šiol dvejojo, ar tikrai jo romantiški santykiai yra tokie puikūs.

43-ejų vyras „The Sun“ atskleidė, kad seksas ir intymumas iš jų gyvenimo niekur nedingo. Kartu su 37 metų amžiaus Anna Nicholą ir Lucy auginantys tėvai vis dar randa laiko sau. Ir nors nuo 2012-ųjų jie nebuvo net užfiksuoti kartu, panašu, kad santykių krizė jiems negresia.

Kaip ir visos poros, susiduriame su pakilimais ir nuosmukiais. Ne visada viskas yra tobula. Tačiau savotiškai viskas tikrai tobula. Nuostabu stebėti, kokia puiki mama ji yra. Nuostabu stebėti mamą, kai ją aplanko motiniški instinktai“, – apie santykius sakė dainininkas.

DELFI primena, kad poros santykiai užsimezgė dar 2001 metais, kai A. Kurnikova nusifilmavo jo dainos „Escape“ vaizdo klipe. Tačiau nepaisant 17 metų trunkančio romano jie vis dar nesusituokė. Dvynukų įsimylėjėliai susilaukė 2017 metų gruodžio 16-ąją.

2013 metais E. Iglesias Floridoje savo šeimai įrengė namus, kur jie gyvena iki šiol.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)