Pirmadienį, birželio 7 dieną, Emily šventė savo 30 metų jubiliejų. Paminėti savo gimtadienį ji nusprendė kurorte, į kurį išvyko kartu su kūdikiu ir savo vyru.

Netrukus gražuolė pasidalijo keliomis nuotraukomis, kurioms pozavo kartu su savo sūneliu. Šiose nuotraukose tiek ji, tiek jos mažyli vilki jos pačios prekės ženklo „Inamorata“ maudymosi drabužėliais. Savo kūdikį Emily pavadino „svajonių atostogų partneriu“. Į vieną iš nuotraukų, panašu, pateko ir 33 metų E. Ratajkowski vyras – jį išdavė to paties rašto ir spalvų maudymosi šortai, kaip ir pas kitus šeimos narius.

Tiesa, paskelbusi šias nuotraukas, vietoje komplimentų antplūdžio E. Ratajkowski sulaukė nemažai kritikos. Šį kartą jos gerbėjams nepatiko, kaip ji laiko savo mažylį. Jie aiškiai leido suprasti, kad laiko ją nevykusia motina.

„Teisingai laikyk savo kūdikį!“, „Išmok, kaip reikia laikyti kūdikius. Tai ne rankinė su kačių ėdalu!“, „Ar tavo mažyliui viskas gerai?“, „Negaliu patikėti, kad kūdikį taip laikai tik tam, kad pademonstruotum savo kūną“, - piktinosi interneto vartotojai.

Atsakyti pasipiktinusiems prenumeratoriams E. Ratajkowski nematė reikalo ir, išjungusi komentarų funkciją, paskelbė naujas fotografijas su bikiniu – tik šį kartą be kūdikio.

Tačiau nuo sekėjų neapykantos tai jos neišgelbėjo. Kai kurie vartotojai nuotraukomis iš „Instagram“ pasidalijo socialiniame tinkle „Twitter“. Čia, užuot grožėjęsi jos figūra, jie taip pat puolė dalyti patarimus apie kūdikių priežiūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)