E. Muskas, kalbėdamas Nacionalinei mokslų, inžinerijos ir medicinos akademijai, per pristatymą pasidalino naujausia informacija apie „Starship“ – daugkartinio naudojimo kosminį laivą, tačiau visą dėmesį pavogė charizmatiškasis mažylis.

X AE A-Xii, kurio mama – muzikantė Grimes, įsitaisęs ant tėčio kelių priešais kamerą su visais pasisveikino ir pamojavo rankomis, skleisdamas juokingus garsus.

Supratęs, kad ką tik tapo tikra „Zoom“ vaizdo skambučio žvaigžde, mažylis kaip reikiant nustebo, ir netrukus kažkieno iš kambario buvo palydėtas.

E. Muskas ir 33 metų Kanados dainininkė pirmagimio susilaukė 2020 metų gegužę. Po dviejų mėnesių „Tesla“ vykdomasis direktorius prabilo apie tėvystę su Grimes ir pripažino, kad pirmaisiais mėnesiais svarbesnį vaidmenį atliko būtent jo mylima moteris.

„Na, žinote, tie maži vaikai juk tik valgo ir krauna į sauskelnes, tiesa? Kol kas nelabai daugiau yra kuo užsiimti. Šiuo metu Grimes vaidmuo žymiai svarbesnis. Kai paaugs, daugiau galėsiu prisidėti ir aš“, – kalbėjo E. Muskas.

E. Muskas „Times“ tuo metu sakė, kad įkvėpimo, kaip užmegzti ryšį su mažyliu, semiasi savo santykiuose su penkiais vyresniais sūnumis (E. Musko pirmagimis Nevada mirė 2002 metais būdamas vos dešimties mėnesių nuo staigios kūdikių mirties sindromo).

„Manau, kad darau taip, kaip dariau su kitais vaikais. Jeigu, pavyzdžiui, dėl „Tesla“ reikalų turiu vykti į Kiniją, pasiimu kartu vaikus, nuvažiuojame pasižiūrėti Didžiosios kinų sienos arba greituoju traukiniu iš Pekino lekiame į Sianą pasižiūrėti Terakotinės armijos.

Rugsėjį E. Muskas patvirtino po trejų kartų praleistų metų su Grimes sukantis skirtingais keliais.

„Mes pusiau išsiskyrę, bet ir toliau mylime vienas kitą, dažnai susitinkame ir puikiai sutariame“, – tada sakė „Tesla“ įkūrėjas.

„Dėl „SpaceX“ ir „Tesla“ reikalų daugiausia laiko turiu praleisti Teksase ar kelionėse, o jos veiklos yra Los Andžele. Ir šiuo metu ji su sūnumi apsistojusi pas mane, tik gretimame kambaryje“, – sakė E. Muskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)