Lourdes paprastai nėra linkusi bendrauti su žiniasklaida ir garsėja griežtu elgesiu socialiniuose tinkluose – tarkime, šiurkščiu bendravimu su sekėjais instagrame – tačiau šį kartą ji nutarė padaryti išimtį ir sutiko duoti išsamų interviu. Šį interviu ji davė aktorei Debi Mazar, kuri seniai draugauja su Madonna. Kaip rašo spletnik.ru, interviu Lourdes papasakojo apie santykius su žymiąja mama, planus dėl šeimos ir vaikų, taip pat apie tai, kuo jai patinka Irina Shayk.

Debi Lourdes paskambino, suprantama, iš karto po didžiausio metų mados renginio – „Met Gala“ vakarėlio, tarp kurio svečių buvo ir Madonnos duktė, tad judviejų pokalbis prasidėjo nuo šio renginio įspūdžių.

„Atsiprašau, aš tik užeisiu į viešbučio kambarį. O siaube, nejaugi jie išmetė mano žolę? Aš tuoj ką nors užmušiu. Gerai, tiek to, pagalvosiu apie tai vėliau. Ar man buvo smagu „Met Gala“? Esu labai dėkinga, kad galėjau ten sudalyvauti. Visgi, galbūt man taip atrodo todėl, jog dalyvavau pirmą kartą, bet tai buvo beprotybė. Tave tiesiog įstumia į vieną patalpą su visais tais žymiais žmonėmis, ir turi kalbėtis su jais ir būti jų draugu, net jeigu jų ir visai nepažįsti. Tai man nelabai priimtina“, – kalbėjo Lourdes.

Ji tęsė: „Esu tikra, kad būna smagu, jeigu draugauji su daugeliu žymių žmonių, bet mano atveju taip nėra. Nežinojau, su kuo pasikalbėti, po velnių. Man ten buvo taip nejauku, kad tiesiog renginio įkarštyje paskambinau savo vaikinui. Bet vakarienė praėjo gerai. Sedėjau greta Jeremy O. Harriso, kuris man labai patinka, ir Irinos Shayk, kuri man taip pat labai patinka. Ji tokia linksma“.

Kaip ir daugelis įžymybių vaikų, L. Leon taip pat išmėgina savo jėgas šou versle. Šiuo metu ji nusprendė pamėginti modelio darbą – Lourdes pasirodo ant podiumo, filmuojasi prekės ženklų kampanijose. Visgi mergina pažymėjo, kad mama ją visados įspėdavo.

„Ji man visą laiką sakydavo: „Būk atsargi ir galvok apie tai, dėl ko tu nori išgarsėti“. Aš pastaruoju metu daug apie tai galvojau, nes modelis daugiausia kliaujasi savo išvaizda. Tai gali labai slėgti ir galbūt sukelti nesaugumo jausmą. Akivaizdu, kad visą gyvenimą taip pat neatrodysi. Mano mama labai atkakliai skatina mane galvoti apie tai, dėl ko aš noriu būti žinoma, neskaitant mano išvaizdos. Aš nenoriu, kad žmonės mane prisimintų vien dėl išvaizdos“, – aiškino Madonnos duktė.

Lourdes taip pat patvirtino, kad visas savo išlaidas padengia pati, pavyzdžiui, moka už butą, ir prisipažino, jog svajojo tapti nepriklausoma nuo savo mamos, mat ji dukterį pernelyg smarkiai kontroliuodavo.

„Suprantama, aš augau turėdama ypatingų privilegijų. To paneigti negalima. Tačiau man atrodo, kad mama matė visus tuos žymių žmonių vaikus ir galvojo: „Mano vaikai tokie nebus“. Be to, man regis, kad jei tėvai už viską moka, tai jiems suteikia tam tikrų svertų prieš vaikus. Mano mama pametusi galvą dėl kontrolės, ji mane visą gyvenimą kontroliavo. Man reikėjo tapti visiškai nuo jos nepriklausoma, kai tik baigiau mokyklą“, – pasakojo L. Leon.

Lourdes savo mamą taip pat pavadino pačiu darbščiausiu žmogumi, kokį tik pažįsta, ir nuoširdžiai prisipažino, kad šios savybės nepaveldėjo. O štai polinkį kontroliuoti ji paveldėjo.

Mergina papasakojo ir apie savo ateities planus, susijusius su šeimyniniu gyvenimu.

„Nematau prasmės ištekėti, bet štai žiedą priimčiau! Juokauju. Nelaikau savęs tradicinių pažiūrų, nors buvau užmezgusi vien tik tradicinius santykius. Man patinka rūpintis ir globoti. Man patinka gaminti vakarienę savo vaikinui. Aš nenoriu atmesti galimybės turėti vaikų, tačiau mintis apie gimdymą mane gąsdina iki pat širdies gelmių. Aš tiesiog negaliu įsivaizduoti, kaip įmanoma iš vaginos išstumti vaiką. To nebus. Tad aš myliu vaikus, bet dėl jų atsiradimo yra problemų. Žinoma, yra ir kitų būdų“, – atviravo Lourdes.

L. Leon taip pat prisipažino, kad negali pakęsti socialinio tinklo „TikTok“, ir papasakojo, kaip leidžia laisvalaikį.

„Aš rūkau daug žolės. Dėl darbo pobūdžio mano darbo diena yra išties neįprasta. Aš nuolatos keliauju. Kai to nedarau, stengiuosi eiti į šokių pamokas arba jogos užsiėmimus“, – pasakojo Lourdes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)