„Portretai byloja – dabar galime toliau kurti Meghan prekės ženklą ir knygą, ir „Netflix“ filmus, ir tinklalaidę“, – teigė ekspertas. – Viskas – pinigai. Jiems į naudą, kad laidotuvių laikotarpiu septynias dienas buvo viešai matomi, juos filmavo kiekvieną dieną.“

T. Boweris priminė, kad prieš kelis mėnesius, per platininį karalienės jubiliejų poros beveik nesimatė.

„Juos pastatė prie viršutinio lango, jų beveik nesimatė“, – sakė jis ir pabrėžė, kad per karalienės Elžbietos II laidotuves jie visur buvo kuo puikiausiai matomi.

Pirmadienį fotografas Misanas Harrimanas išpublikavo dvi nuotraukas, darytas Meghan ir Harry kelionės į Jungtinę karalystę metu, prieš pat karalienės mirtį rugsėjo 8 d. Vienoje nuotraukoje jie stovi laikydamiesi už rankų.

Jų nuotraukos pasirodė praėjus dviem dienoms po Bakingamo rūmų išpublikuotos karaliaus Karolio III, karaliaus žmonos Camillos Parker-Bowles drauge su sosto paveldėtoju princu Williamu ir jo žmona Kate Middlton.

Šioje nuotraukoje visi keturi karališkosios šeimos atstovai fotografuoti prieš priėmimą valstybių vadovams ir svečiams iš užsienio, vykusį rugsėjo 18 d., prieš karalienės laidotuves; šia nuotrauka akivaizdžiai norėta pabrėžti monarchijos tęstinumą.


Meghan ir Harry susituokė 2018 m, nepraėjus nė dvejiems metams jie atsisakė karališkųjų pareigų. Pora apsigyveno Kalifornijoje, ten gyvena su dviem vaikais – sūnumi Archie‘u (3 m.) ir dukterimi Lilibet (1 m.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją