Tokios žvaigždės, kaip Edas Sheeranas, Sinitta ir Charli XCX buvo tarp tų scenos žvaigždžių, kurios pobūvius paliko labiausiai apsvaigę nuo alkoholio.

Akivaizdu, kad du „Brit Awards“ gavęs E. Sheeranas visą naktį audringai šventė, nes iš vieno vakarėlio į kitą keliaujančiam dainininkui laikytis ant kojų padėjo jo apsaugos komandos vyrukai.

Britas buvo pastebėtas keliose Londono vietose. Iš pradžių jis užsuko į dūzges „Freemasons' Hall“. Vėliau, nors buvo stipriai apgirtęs, tačiau vistiek su kolega Samu Smithu susiruošė į Londono centre esantį naktinį klubą „The Box“, kur įrodė esantis tikras britas – čia pasiliko iki šeštos ryto.

Tiesa, dar atsiimdamas vieną iš savo apdovanojimų, dainininkas šou vedėjams prisipažino, kad leis sau pasimėgauti taure ar keliomis.

„Turiu pasirodyti, o paskui aš gersiu. Vėliau manęs nefilmuokite“, – šmaikštavo E. Sheeranas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)