Šįkart aktore bei modeliu dirbanti mergina pasidalijo seksualia asmenuke, kuri susilaukė daugybės gerbėjų pagyrų bei komentarų.

Apvalius akinius užsidėjusi E. Ratajkowski pademonstravo didžiulę iškirptę, atidengusią jos krūtinę.

Savo apvalumų nebijanti demonstruoti mergina neseniai paviešino ir apmaudo kupiną žinutę, kuomet vienas fotografų pakoregavo jos nuotraukas ir pamažino Emily lūpas bei krūtis.

Savo socialinio tinklo paskyroje ji rašė: „Kiekvienas yra unikaliai gražus savaip. Mes visi turime nepasitikėjimų dalykais, kurie atskiria mus nuo tipiško grožio suvokimo. Aš, kaip ir daugelis iš mūsų, kasdien stengiuosi įveikti šį nesaugumo jausmą.

Labai nusivyliau pamačiusi savo lūpas ir krūtis retušuotas šio žurnalo viršeliui. Tikiuosi, jog mados industrija pagaliau pasimokys ir liausis bandžiusi ištrinti dalykus, kurie mus daro unikaliais ir pradės švęsti individualumą“.

In between shows

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Sep 27, 2017 at 9:26am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)