Priscilla Beaulieu rokenrolo legendą E. Presley sutiko būdama vos 14 metų. Tuo metu dešimčia metų vyresnis Elvis, net ir būdamas pasaulinio garso roko žvaigždė, tarnavo armijoje vakarų Vokietijoje.

Pora susituokė, kai Priscillai tebuvo 21-eri. Ir nors jųdviejų santuoka tetruko 6 metus, per šį neilgą laikotarpį likimas moteriai išbandymų nepagailėjo.

„Mes retai kur išeidavome. Jis nemėgo vakarieniauti restoranuose, nes manė, kad žmonės įkyriai jį fotografuos. Jis nenorėjo būti nufotografuotas šakute kišantis maistą sau į burną. Mes tiesiogine to žodžio prasme gyvenime savame burbule“, – pasakojo P. Presley.

Rokenrolo karaliaus mylimosios dalia nebuvo lengva – Priscillai tekdavo keltis gerokai anksčiau už Elvį tam, kad jam nubudus jau būtų pasidabinusi. E. Presley savo žmonos nė karto nematė nepasidažiusios ar nesusitvarkiusios, nešvariais rūbais ar suveltais plaukais. Ir tai, anot Priscillos, tik tam, kad jųdviejų santykiuose išliktų šiek tiek paslapties.

„Yra dalykų, kuriuos turime pasilikti tik sau. Jis niekuomet nenorėjo matyti, kaip gražinuosi. Viskas, ką jis norėjo matyti – tai rezultatas“, – pasakojo P. Presley.

Nors E. Presley ir buvo jos gyvenimo meilė, Priscilla pasakojo, kad ji buvo susipainiojusi savo jausmuose. Ji jautėsi taip, tarytum gyventų ne savo gyvenimą: jiedu žiūrėjo tik jam patinkančius filmus, klausėsi muzikos, kuri atitiko jo skonį, lankėsi vietose, kurias jis pats ir išsirinkdavo.

Laidoje P. Presley prisipažino nusprendusi palikti Elvį, nes labiau už viską troško sužinoti, koks gi tas tikrasis pasaulis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)