Ji nėra eilinė aktorė. Eva taip pat režisierė, prodiuserė, rašytoja ir politinė aktyvistė. Ji ne tik globoja specialių poreikių turinčius vaikus (jos vyresnėlė sesuo turėjo mokymosi sunkumų). Ji taip pat įkūrė ir savo fondą, kurio tikslas yra paskatinti moteris veikti.
Eva taip pat ką tik pristatė savo drabužių liniją („Mano džinsai yra nuostabūs ir apglėbia visas reikiamas kūno vietas“). Ji taip pat yra išdidi savo vyro Jose trijų vaikų pamotė.

Kaip ji viską spėja? Ji nusistato prioritetus. „Mano prioritetai prasideda nuo vyro, jo vaikų ir visko, kas su jais susiję. Kai nori daryti viską, turi išmokti žongliruoti. Tą aš ir darau“, – sakė ji.

– Jus išrinkta seksualiausia pasaulio moterimi. Tačiau kaip vertinate savo išvaizdą, kai pabundate ryte?

– Kai prabundu ryte, jaučiuosi gražiausia, nes mano vyras priverčia mane taip jaustis. Jis tiesiog myli mane ir turbūt labiausiai mane myli būtent rytais. Kai jis man tai sako, jaučiuosi tiesiog nuostabiai. Jis myli mane sutvarkytais plaukais ir su makiažu, jis myli mane iš pat ryto tokią, kokia esu. Visiems linkiu tokio gyvenimo.

– Tai jam patinka jus matyti namie apsivilkusią patogiais drabužiais?

– O taip, man svarbiausia patogumas. Net ir ruošiantis pasirodymui ant raudonojo kilimo, manęs tikrai niekas neprivers vilkėti kažko keisto ar nepatogaus.

– Ėjote Kanų kino festivalio raudonuoju kilimu, reklamuodama „L’Oréal Paris“. Kas jums labiausiai patinka?

– Man patinka susitikti su visomis kitomis ambasadorėmis iš įvairių pasaulio šalių ir matyti grožį jų akimis. Man patinka, kad „L’Oréal Paris“ ambasadorės atspindi grožio įvairovę skirtingose kultūrose.

– Ir įvairų amžių taip pat. Koks jūsų požiūris į senėjimą?

– Tai vyksta! Tai tiesiog neišvengiama. Tiesiog darau viską, ką galiu, kad atrodyčiau ir jausčiausi puikiai.

– Neatrodo, kad sentumėte.

– Labai malonu! Manau taip yra todėl, kad dabar esu įsimylėjusi. Tai yra geriausias vaistas odai. Meilė.

– O ko dar, be meilės, reikia, kad atrodytumėte taip, kaip jūs?

– Daug ko! Tai sunkus darbas. Žmonės man sako: „O, kokia tu iš prigimties liekna“. Atsakau: „Ne. Ne, ne, ne“. Tokiam renginiui, kaip Kanų kino festivalis, mėnesį reikia laikytis dietos ir intensyviai sportuoti. Mėgstu bėgioti. Mėgstu pilatesą. Mėgstu jogą. Kaitalioju juos. Dabar daug kilnoju ir svarmenų.

– Ar lengva rasti motyvacijos išlikti puikios formos?

– Jeigu nieko nedaryčiau, priaugčiau svorio. Man nepatinka sportuoti, tačiau man patinka tai, kaip pasportavusi jaučiuosi. Be to, su vyru mėgstame sportuoti kartu. Mėgstame daug vaikščioti, užsiimti joga. Sportas mus dar labiau suartina.

– Ar taip pat laikotės ir griežtos dietos?

– Ruošdamasi Kanams, laikiausi specialios dietos ir vengiau angliavandenių. Ne visą laiką, tačiau norėdama sulieknėti nevalgau angliavandenių, nevalgau cukraus. Stengiuosi sveikai maitintis visus metus, tačiau kartais atsipalaiduoju. Nesu duonos gerbėja, tačiau man sunkiausia atsisakyti makaronų. Tiesiog dievinu makaronus.

– Jūsų „Instagram“ paskyroje skelbiamose maisto nuotraukose – gerų ir blogų dalykų mišinys. Ar taip ir blaškotės tarp jų?

– O taip! Mano sąmoningai pasirinktos kalorijos – vynas. Jeigu man pasiūlysite rinktis tarp duonos ir taurės vyno, tikrai rinksiuosi vyną.


– Ar vis dar mėgstate išeiti į miestą taurelės ar į kokį vakarėlį?

– O ne, pasidarėme tikri namisėdos. Vakarais atsidarome vyno butelį, o aš gaminu. Galiu pagaminti bet ką. Tik pasakykite, ir aš tai pagaminsiu.

– Ar vyno geriate saikingai ar savęs neribojate?

– Alkoholį vartoju atsakingai. Bet būna ir taip, kad kokį vakarą užsuka draugai, o kitą rytą atsikeliu skaudančia galva. Mes neiname į miestą šėlti, mes padauginame netyčia. Gera kompanija, geras vynas, geri pokalbiai ir tuomet galvos skausmas.

– Ar jums neatsibosta tai, kad jūsų figūra yra nuolat stebima ir aptarinėjama?

O taip. Turiu omeny, kad nesigriebiu už galvos kaskart, kai kažkas mane nufotografuoja. Man nelabai svarbu. Tačiau tai erzina. Būna, kad suvalgau lėkštę sūrio, ir jau visi ima kalbėti, kad laukiuosi.

– Galima sakyti, kad pasijuokėte iš šių gandų apie nėštumą?

– Ne, nesijuokiau. Kai kuriose atostogų nuotraukose tikrai atrodžiau nėščia. ... Tačiau tai tik sūris.

– Taigi, per atostogas vien salotomis nesate gyva?

– Ne. Kai atostogauju, savęs neriboju. Visai neseniai Ispanijoje mėgavomės nuostabiu maistu ir vynu. Tiesiog apsirijome. Buvo nuostabu.

– Ar yra kokių galimybių, kad „Nusivylusios namų šeimininkės“ sugrįš?

– O, labai to norėčiau. Pasiilgau galimybės būti Gabby Solis. Kai kur pasaulyje tą serialą dar rodo. Bet jeigu atsirastų galimybė vėl filmuotis šiame seriale, būčiau pirmoji eilėje.

– Kokios žmonių savybės jus žavi?

– Humoro jausmas. Victoria Beckham mane dažnai prajuokina. Ji tokia sąmojinga ir protinga. Iš jos burnos gali išgirsti be galo juokingų dalykų. Dėl to mes taip susidraugavome.

– Kokios jūs esate, kai esate kartu?

– Kvailiojame, daug kvailiojame. Mes nakvojame viena pas kitą. Mes tokios namisėdos. Dvi merginos, plepančios apie gyvenimą. Ji juokinga. Mes juokiamės iš daugelio gyvenimiškų dalykų, dalykų, kurie mums nutiko.

–Ir vyno išgeriate?

– Taip! Nors ji labiau mėgsta tekilą. Aš negaliu jos daug gerti, o ji gali. Gerdama su ja veikiausiai atsidurčiau po stalu.

– Jūsų oda – kaip dešimčia metų jaunesnės moters. Kokia jūsų paslaptis?

– Labai saugausi saulės. Naudoju ne tik kremą nuo saulės, bet ir kreminę pudrą su filtru nuo saulės. Žmonės dažnai manęs klausia apie tai, kaip dažausi. Bet viskas prasideda nuo odos priežiūros. Negali tiesiog tepti daugybės makiažo priemonių ant prastos būklės odos. Naudoju serumą, drėkinamąjį kremą, paakių kremą. Labai mėgstu namuose darytis kaukes..

– Kokią žinutę perduotumėte sau dvidešimties?

Manau, kad pasakyčiau, jog bus smagu. Būdama dvidešimtmetė visuomet tikėjausi sėkmės, tačiau nežinojau, kaip jos pasiekti. Nežinojau, ką darysiu, tačiau visuomet žinojau, kokia moterimi noriu būti. Manau, kad dabar tokia ir esu.

– Kokia buvo jūsų didžiausia gyvenimo pamoka?

– Veikiausiai taikliausiai galėčiau atsakyti Mayos Angelou citata. „Žmonės pamirš tai, ką sakei. Žmonės pamirš tai, ką padarei. Tačiau žmonės niekada nepamirš, kaip privertei juos jaustis“. Todėl visuomet stengiuosi, kad žmonės jaustųsi gerai.

– Daug keliaujate. Tačiau kur jaučiatės tikrai, kaip namie?

– Savo vyro glėbyje. Ten kur yra jis, ten ir namai. Pusę laiko mes keliaujame. Kartais net nebežinau, kur esame. Būna, kad atsibundu ir klausiu: „Kur aš?“ Tačiau tuomet šalia savęs pamatau jį ir sau pasakau: „Tu čia. Visa kita nesvarbu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)