45-erių žvaigždė dabar atvirai kalba apie sunkiausią gyvenimo etapą ir aktyviai dalyvauja projektuose, kurie padeda panašaus likimo žmonėms.

Aktorius depresija susirgo būdamas penkiolikos, kai tapo savo mamos bandymo nusižudyti liudininku. Apie tai jis jau yra pasakojęs interviu ir dabar darkart dėkoja gerbėjams už palaikančias žinutes.

„Kova ir skausmas yra tikri. Aš buvau sugniuždytas, mane apėmė depresija. Pasiekiau tašką, kai nenorėjau nieko daryti, niekur eiti. Nuolat verkiau.

Po to gavau daugybę palaikymo žinučių. Ačiū. Mums visiems būna liūdnų dienų. Man reikėjo daug laiko, kad tai suprasčiau, tačiau svarbiausia yra atvirai kalbėti. Ypač mums, vyrukams, kurie linkę užsisklęsti. Jūs nesate vieni“, – socialiniuose tinkluose parašė D. Johnsonas.

Apie mamos bandymą pasitraukti iš gyvenimo aktorius prakalbo vasarį, kuomet jam teko filmuojantis viename seriale sukurti panašią sceną.

„Mano mama bandė išeiti, kai man buvo penkiolika. Ji išlipo iš mašinos greitkelyje ir ėmė eiti keliu. Mašinų ir sunkvežimių vairuotojai bandė išvengti susidūrimo. Griebiau ją ir apsaugojau“, – pasipasakojo Holivudo žvaigždė.

Depresija pas jį grįžo ir būnant 23-jų metų.

„Svarbiausia nelikti vienam, žinoti, kad ne tu pirmas, kuris kenti. Norėčiau, kad tuo metu kažkas būtų buvęs šalia ir man tai pasakęs“, – sakė „Uola“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)