Jo vaikystė buvo gana įprasta

Seserys Mary Kate ir Ashley vaidino Michelle Tanner seriale „Full House“ („Pilna troba“), o Trentas tiesiog buvo paprastas vaikas. Jis ir seserys lankė tą pačią paruošiamąją koledžo mokyklą, tik tuo metu jį temdė jų populiarumas. Klasės draugas sakė „New York Post“, kad jis buvo žinomas, kaip Olsen dvynių vyresnysis brolis.

Tiesa, Trentas tuo naudojosi – pasak klasės draugo, jis pardavinėdavo seserų nuotraukas su autografais. „Vieną nusipirkau, visi pirkdavo“, – pridūrė jis.

Seserų filmuose jam tekdavo tik nereikšmingi vaidmenys

Trentas bandė įsitvirtinti ir Holivude. Kaip rašė „New York Post“, vaikystėje jis dalyvavo peržiūroje vaidmeniui seriale „Tales from the Crypt“ ir netgi jį gavo, tik tėvai neleido jam vaidinti (anot koledžo bendramokslio Robo Robolo).

Apparently my parents were human doll factories. #tbt #littlestking

A post shared by Trent Olsen (@djtront) on Dec 26, 2013 at 4:45pm PST

Vėliau, dešimtą dešimtmetį tėvai leido jam vaidinti filmuose, kuriuose vaidino jo seserys Mary Kate ir Ashley: „Our First Video“ („Mūsų pirmas video“), „The Adventures of Mary-Kate and Ashley“ („Mary Kate ir Ashley nuotykiai“) ir „You're Invited to Mary-Kate and Ashley's
Sleepover Party“ („Jūs kviečiami į Mary Kate ir Ashley pižamų vakarėlį“), juos jis vaidino save patį.

Holivude Trentas neuždirbo milijonų, tačiau padarė tai, ko nepavyko padaryti jo seserims – baigė koledžą. Po mokyklos Trentas įstojo į Pietų Kalifornijos universitetą. Mokydamasis universitete jis netgi laimėjo vaikinų grožio konkursą.

Hello, ladies! #tbt #ftw #shaboom

A post shared by Trent Olsen (@djtront) on Apr 18, 2013 at 2:29pm PDT

Jis visko nori pasiekti pats

Turint tokias turtingas ir garsias seseris, kaip Mary Kate, Ashley ir Elizabeth, būtų natūralus noras pasinaudoti jų ryšiais ir įsitvirtinti Holivude. Tačiau draugo teigimu, Trentas ne toks.

„Jei jis norėtų, galėtų paprašyti seserų, kad padėtų patekti į kiną ar panašiai. Jie labai artimi. Bet, man atrodo, jis visko nori pasiekti pats“, – sakė draugas.

Jis dirba kino ir televizijos kompanijoje

Nuo 2014 m. jis dirba kino kompanijoje „Storm King Productions“, filmų ir televizijos departamente, kuris kuria daug filmų apie vampyrus.

Tai nereiškia, kad jis visą gyvenimą dirbs užkulisiuose. Trento bičiuliai mano, kad jis – gana geras aktorius. „Tikiuosi, jis vėl ims vaidinti. Jis nuostabus. Lizzy (dar viena jų sesuo Elizabeth) buvo daug metų slepiama, o dabar skina laurus. Tikiu, kad ir jam taip pat nutiks“, – teigė vienas draugas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)