Praėjus vos kelioms dienoms po tituluotos gražuolės laidotuvių, S. Gradon artimuosius bei bičiulius sukrėtė dar viena netektis – Blaido mieste (Anglijoje) rastas Aarono Armstrongo kūnas. Vaikinui tebuvo 25-eri metai.

Policija A. Armstrogo kūną aptiko šiandien, kuomet sulaukė greitosios pagalbos skambučio apie jauno vyro lavoną. Skelbiama, kad jo mirtis kol kas nesiejama su jokiomis įtartinomis aplinkybėmis.

DELFI primena, kad apie S. Gradon mirtį praėjusį mėnesį pranešė būtent jos vaikinas. Socialiniame tinkle sielvarto ištiktas mylimasis paliko itin jausmingą žinutę.

„Niekada nepamiršiu tos šypsenos. Beprotiškai tave myliu. Tapai man visu pasauliu kartą ir visiems laikams“, – rašė jis. Žinutę papildė ir mylimosios nuotrauka.

A post shared by Aaron Armstrong (@aarona619) on Jul 5, 2018 at 7:33am PDT

Pirmą kartą minėtame realybės šou S. Gradon pasirodė 2016 metais. Tada ji jau buvo žinoma kaip karūnuota gražuolė – anksčiau buvo laimėjusi „Mis Didžiosios Britanijos“ titulą.

Žinią apie nuosavuose namuose netoli Niukaslo esančioje Medburno gyvenvietėje rastą negyvą 32-ejų metų moterį patvirtino ir policija. „Birželio 20 d., maždaug 20.27 val. Medburne esančiuose namuose apsilankę pareigūnai aptiko negyvos 32-ejų metų moters kūną“, – pranešė Nortumbrijos policijos skyriaus atstovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)