Kaip ir įprasta visiems Jennerių ir Kardashianų klano nariams, Kylie taip pat dalijasi visais savo gyvenimo faktais su savo sekėjais.

Tačiau viena Kylie aistra dar nebuvo taip dažnai aptarinėjama, todėl viena iš jos sekėjų nusprendė išbandyti, ar iš tiesų įmanoma gyventi valgant tik tai, ką savo socialinių tinklų paskyrose rekomenduoja valgyti K. Jenner.

„Priežastis, kodėl ėmiausi to tik 48 valandoms yra tai, kad ji rekomendavo tik tiek receptų. Tie patiekalai yra labai paprasti ir tikrai ne tokie, kokių tikėjausi. Daugeliui gaminant naudojama mėsa“, – pasakojo ji prieš savo eksperimentą.

Candace pasakojo, kad tiesiog norėjo kažkokio nesudėtingo iššūkio sau ir pažiūrėti, ką iš tiesų reiškia būti Kylie, dėl kurios fanai eina iš proto. Tačiau mergina greitai įsitikino, kad šie patiekalai nėra sveiki ir daugelis tiesiog kenkia širdžiai.

„Ši mergina rameną valgo su sviestu ir česnaku. Tiesiog visiems patinka žiūrėti, ką gi ji valgo ir mėgdžioti, bet retas pamąsto, kad tai labai nesveika.

Pirmąją dieną ji pasigamino patiekalą iš padažo, ryžių ir kiaušinių. Jau pirmuoju patiekalu ji viršijo savo kasdienio cholesterolio dozę. Tokia porcija viso sudarė 423 kalorijų.

Po tokių pusryčių ji jautėsi nekaip, tačiau pripažino, kad patiekalas buvo gana skanus. Tuomet pietums ji pasirinko rameną su česnaku, sviestu ir įvairiais priedais. Čia netrūko ir druskos.

„Tiesiog tau turbūt turi patikti sviestas, kad galėtum laikytis tokio mitybos režimo“, – kalbėjo ji.

Vėliau ji užkando takais ir pomidorų padažu. Kituose patiekaluose taip pat netrūko dirbtinių dažiklių, riebalų ir padažų, nors Kylie dietą išbandžiusią merginą nustebino tai, kad garsenybė su visais šiais nesveikais produktais sumaišo ir nemažai daržovių. Tačiau vien suvalgiusi paplotėlių su įvairiais padažais ji viršijo 420 kalorijų ribą.

Kitą dieną ji suvalgė itin sočius pusryčius, kuriuose buvo net 638 kalorijos. Šiuos pusryčius sudarė bulvės, kalakutiena, kiauliena, kiaušiniai, dešrelės, kepti dribsniai ir padažai.

Vėliau ji galėjo atsigaivinti apelsinų sultimis ir suvalgyti salotų. Po tokių sočių patiekalų mergina jautėsi daug geriau galėdama suvalgyti kažką lengvo.

Tačiau vėliau sekė keptos spurgos, kiauliena su padažu ir makaronai.

Po tokios dietos tinklaraštininkė sakė turinti nemažai laiko praleisti sporto salėje ir paliko įrašą savo socialiniuose tinkluose, kur niekam nerekomenduoja valgyti to, ką valgo Kylie.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)