Skelbiama, kad vien smulkmenoms mažylei mama Kim jau išleido apie 450 tūkst. eurų. Remiantis žurnalo „Closer“ medžiaga, 37-erių JAV TV žvaigždė tiesiog nesivaldė pirkdama žaislus bei kitas grožybes į pasaulį atkeliaujančiai mažylei.

Dukrai Kim su Kanye jau nupirko „Swarovski“ kristalais puoštą arkliuką, kurio vertė siekia beveik 112 tūkstančių eurų, bei pliušinį meškiuką už 140 tūkst. eurų.

Šaltinių teigimu, visas mažylės kambarys apstatytas baldais, kurie specialiai atkeliavo iš Italijos. Spėjama, kad mažylės kambaryje stovi Dolce Notte kurta lovytė su šilko patalais, prie jų priderinta drabužinė bei kėdė. Drabužinėje, žinoma, bus daugybė brangių ir vardinių drabužėlių iš „Dolce & Gabbana“ kolekcijos ir panašiai.

Negana to, teigiama, jog Kim užsakė daugybę deimantais puoštų pliušinių žaislų savo dukrai.

„Kim užsakė brangiausių pasaulyje žaislų vaikams, – sako šaltinis. – Net Kanye jau liepė jai liautis išlaidauti, nes ji tiesiog nesivaldė.“

Besiruošdama priimti į namus savo dukrą, Kim įsirengė ir SPA, kuriame ketina ilsėtis su trimis savo vaikais visiškai atsiskyrus nuo kitų akių. „Kim namuose įsirengė ir vaikišką SPA, taip pat erdves jogai, baseiną“, – kalbėjo šaltinis.

Surogatinė motina trečią vaiką Westų šeimai pagimdė sausio penkioliktąją. „Mes su Kanye esame beprotiškai laimingi galėdami pranešti, jog gimė mūsų gražioji mergaitė. Esame labai dėkingi mūsų surogatinei motinai, kad išpildė svajonę ir padovanojo neįkainojamą dovaną. Dėkojame ir daktarams bei seselėms už ypatingą priežiūrą ir pagalbą. North ir Saintas savo sesutę sutiko su džiaugsmingu jauduliu“, – Kim rašė savo tinklapyje.

Kim atskleidė, jog mergaitė gimė sverdama 3,345 kilogramo.

Mažoji Westų šeimos mergaitė turi vyresnėlį brolį Saintą, kuriam šiuo metu dveji, ir sesutę North, kuri jau atšventė ketvirtąjį gimtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)