„Kurtas pasiekė ribą, kai galiausiai turėjo paaukoti kiekvieną savo dalelę savo menui, nes pasaulis to iš jo reikalavo“, - pasakojo F. B. Cobain vanityfair.com. „Manau, tai buvo pagrindinė priežastis, kodėl jis pajautė, kad nebenori čia būti, kad visi be jo bus laimingesni“, - apie skaudžius dalykus kalbėjo ji.

Emocijų kupiname interviu paliečiamos nelengvos temos, įskaitant ir tai, kaip Frances jaučiasi girdėdama tėvo balsą šiandieną, jo 1994 m. įvykdytą savižudybę ir tai, kaip K. Cobainas garbinamas po mirties. F. B. Cobain prisipažino, kad, skirtingai nuo daugybės jos tėvo gerbėjų, jai nepatinka grupės „Nirvan“ muzika.
Kurtas Cobainas ir Courtney Love

„Negaliu pasakyti, kad labai mėgstu „Nirvana“, - šypsodamasi patikino ji. „Man labiau prie širdies „Mercury Rev“, „Oasis“, „Brian Jonestown Massacre“. Aš nesidomiu grunge muzika“, - patikino ji. Vis dėlto ji patikino turinti keletą mėgstamiausių šios grupės dainų, pavyzdžiui, „Territorial Pissings“ ir „Dumb“. Kalbėdama apie pastarąją ji patikino, kad kiekvieną kartą verkia, kai girdi šią dainą. „Tai – Kurto savęs suvokimo versija, kaip jis jautėsi vartodamas narkotikus, nevartodamas jų, jautėsi netinkamas kartos balso titului“, - tikino F. B. Cobain.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)