„Manyti, kad sensti, kai dar esi labai jauna, yra tikra nesąmonė, laiko gaišimas. Toks domino efektas. Nebesupranti, kad pradedi atrodyti keistai. Tada visko darai dar daugiau, kad ir vėl sau būtum normali“, – paskelbtoje tinklalaidės ištraukoje sako aktorė.

„Tiesiog žiūri į veidrodį ir atrodo, kad viskas čia atrodo gerai, nors iš tikrųjų nesupranti, kad į tave veidrodyje žiūri jau kitas žmogus. Tiesiog per daug tų užpildų. Ir pradedi jų atsisakyti. Laimei, galima juos saugiai pašalinti. Manau, kad buvau kaip reikiant pasimetusi. Pasisekė, kad viskas baigėsi gerai. Dabar aš normali, nors gal ir senesnė“, – juokiasi C. Cox.

Ji pridūrė, kad tie užpildai - didžiausias jos apgailestavimas, ir kai žiūri į savo senas nuotraukas, negali patikėti: „Aš žiūriu į savo nuotraukas iš tų laikų, kai maniau, kad čia normalu taip atrodyti, ir tiesiog negaliu patikėti“.

„Mano atstovas spaudai neleido to viešinti, bet aš norėjau parodyti, kaip viskas buvo. Ir prirašiau prie tų nuotraukų: tai štai, apie ką tada kalbėjo mano draugai. Nes jie tikrai kalbėjo apie tuos užpildus. Jiems nebeatrodė normalu, o aš ir toliau apsimečiau, kad čia nieko tokio“, – atviravo aktorė.

Garsi moteris tinklalaidėje taip pat prabilo ir apie savo grožio rutiną, kaip prižiūri antakius, savo mėgstamiausius grožio produktus, grožiui puoselėti skiriamą laiką su dukra ir meilę savo draugės Jennifer Anniston prekės ženklo nenuplaunamam kondicionieriui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją