Užsienio naujienų portalas Mirror.co.uk, peržvelgęs Pippos stilių draugų vestuvėse, buvo negailestingas – Jameso Matthewso žmona grubiai pažeidė etiketą.

Jamesas draugų šventėje Švedijoje pasirodė pasipuošęs fraku, tad tikėtina, kad šios šventės aprangos kodu buvo įvardytas „White tie“. Tai prabangiausioms šventėms skirtas aprangos kodas, kurio laikantis moterys privalo rinktis prabangias, žemę siekiančias sukneles. Vyrams siūloma rinktis frakus ar smokingus.

Užsienio žiniasklaidai užkliuvo pernelyg balta jos suknia, nors ji ir marginta gėlių raštais. Būtent balta spalva yra visiškai draudžiama vestuvių viešnių drabužiuose. Šios šventės metu balta spalva priklauso nuotakai.

Kiti portalai už šią suknelę Pippai pradėjo lieti komplimentus.

Neseniai pati prie altoriaus žengusi Pippa kerintį įvaizdį sustiprino elegantišku makiažu ir laisvai krentančiais plaukais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)