Apie tai socialiniuose tinkluose pranešė pats Robas. Jis paviešino vaizdo įrašus, kur matyti tušti kambariai. Vyro teigimu, kambariai buvo pilnai įrengti ne tik mažylei Dream, bet ir Blac Chyna sūnui Kingui, kurio ji susilaukė su Tyga.

Savaitgalį įvyko ir kitas netikėtas dalykas – Blac Chynos paskyroje Instagram pasirodė keistos žinutės, kuriose ji Robą vadino tinginiu bei storuliu, o vėliau paviešino savo planą bet kokiu būdu išsikovoti galimybę naudoti garsiąją Kardashian pavardę. Tačiau vėliau pasirodė informacija, jog paskyra buvo „nulaužta“.

Instagram tinkle taip pat pasirodė R. Kardashiano žinutė, kurioje jis sako: „Aš nuoširdžiai mylėjau kiekvieną tos moters centimetrą, viską, kas buvo su ja susiję. Aš nuoširdžiai mylėjau Angelą (toks tikrasis Blac Chyna vardas). Atidaviau jai viską, ką turėjau. Nežinojau, kad buvau tik plano dalis. Tikėjau, kad ir ji mane myli taip, kaip aš ją. Esu toks įskaudintas, koks niekad nebuvau“.

Blac Chyna savo puslapyje vėliau rašė: „Aš nieko blogo nepadariau, tik jam padėjau ir mylėjau nuo pat pradžių. <...> Aš ištraukiau jį iš sesers Khloe namų, padėjau atsikratyti tų suš... kilogramų, po to jis nieko neveikė ir vėl juos susigrąžino. Robas pats viso to prisiprašė!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)