Dainoje „Emotionless" Drake'as du kartus užsimena apie savo vaiką: „Aš neslėpiau savo vaiko nuo pasaulio, / Aš slėpiau pasaulį nuo savo vaiko. (...) Svarbios naujienos mano gyvenime, bet aš neskubu girtis / Noriu papasakoti tik tiems, kam galiu paskambinti".

Apie vaiką Drake'as kalba ir dainoje „March 14": „Vakar ryte buvau visai pakvaišęs, / Aš turėjau susitaikyti su faktu, kad tai nebe tikimybė. / Tas mėšlas patvirtintas, / su antspaudu ir pasirašytas. / Ji nėra mano mylimoji kaip Billie Jean, / Bet vaikas mano. / Sadie man sakydavo, užtenka vieno karto, / Vienas kartas ir buvo. / Velnias, mes susitikom tik du kartus, du kartus. / Abu kartai nebuvo kažkas naujo, / O dabar atėjo sunkūs laikai, / Aš priekinėse linijose. / Tenoriu žinoti, kad galėsiu kartais su juo susitikti. (...) Tai palaužia mano dvasią, / Vienišas tėvas, negaliu to pakęsti. / Kabinėjausi prie savo tėvų kiekvienam albume, / O dabar gėdijuosi jiems pasakyti, kad pats turiu dalintis vaiko globą. / Visuomet sakiau, kad šeima turi būti drauge, / Norėjau, kad viskas būtų kitaip, juk pats tai patyriau. / Bet tokia yra karti tiesa, / Pasakas galima sekti prieš miegą.".

Drake'as savo paslaptį atskleidė po to, kai reperis Pusha T savo įžeidžiančioje dainoje tvirtino: „Tu slepi vaiką, tegu visi sužino apie tą berniuką".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)