47 m. Holivudo aktorė įsižeidė, kai televizijos realybės šou žvaigždė 29 m. K. Kardashian savo puslapyje esančią nuotrauką pavadino „Didelis sąvadavimas” („Big pimpin'“).

D. Moore nepritarė K. Kardashian pasirinktam žodžiui ir paklausė jos: „Ar tu vartoji žodį „pimpin” kaip sąvadavimas?”, į ką K. Kardashian atsakė: „Argi ne visi taip daro? LOL (garsiai juokiuosi balsu)”.

Tuomet D. Moore atsakė: „Nenoriu įžeisti, man patinka merginų vakarėliai, bet sąvadautojas ir sąvadavimas yra tik vergų savininkas!”.

Viena iš D. Moore gerbėjų pasiūlė savo paaiškinimą, teigdama, kad galbūt K. Kardashian pavartojo šį žodį taip, kai jį vartoja jaunimas - „kietai“.
Vis dėlto, D. Moore, kuri pati yra sulaukusi feminisčių kritikos dėl vaidmenų kino filmuose „Nepadorus pasiūlymas” („Indecent Proposal“) ir „Striptizas” („Striptease“), nenurimo ir teigė, kad žmonės turėtų nustoti „garbinti sąvadautojų kultūrą”.

Kita aktorės gerbėja bandė pateisinti K. Kardashian, teigdama, kad „ji kalbėjo perkeltine prasme”, į ką D. Moore atsakė: „Tai nesusiję su ja! Mes leidome, kad tai būtų laikoma „kieta”, bet tai vis tiek yra tai, kas yra!”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją