Lietuvoje susirado daug draugų

Ketvirtą kartą į Vilnių atvykstantis olandas net nebando slėpti, kad čia jam patinka: „Vilnius man daug svarbesnis negu Vokietija ar Italija”, - taip prieš kelis metus viename interviu pareiškė Tiesto. „Man Lietuva patinka – čia puikūs žmonės ir skanus maistas”, - tęsė muzikos žvaigždė.

Per pirmuosius pasirodymus Vilniuje didžėjus čia surado ne vieną draugą. Prieš kelis metus Lietuvos geltonoji spauda Tiesto net bandė suporuoti su dažna įvairių vakarėlių viešnia, buvusia laidų vedėja Jūrate Bitinaite. Gandų ir kalbų buvo daug, nes visus tris kartus po pasirodymo Tiesto rengdavo audringus „afterparty”, kurie trūkdavo kartais visą parą.

Vėl geidžiamas viengungis

Beje, visai neseniai populiarusis olandas išsiskyrė su savo mergina – modeliu Stacey Blokzijl. Anot užsienio spaudos, Afrikoje susižadėjusi pora turėjo tuoktis praėjusių metų spalio. mėnesį, tačiau Tiesto dėl pernelyg užimto darbų grafiko nusprendė vestuves atšaukti. Neapsikentusi to Stacey paliko garsųjį didžėjų.

Vienišas Tiesto iš Europos persikraustė gyventi į JAV. Taigi, dabar banko sąskaitoje turintis ne vieną milijoną eurų viengungis vėl tapo pasaulio gražuolių „medžiojamu” svajonių jaunikiu. Tai, be jokios abejonės, masina ir jo tūkstančius gerbėjų visame pasaulyje.

Aukoja pinigus labdarai

Mažai kam žinoma, kad bene populiariausias didžėjus pasaulyje dar yra ir dosnus filantropas. Tiesto ne tik aukoja dalį savo honoraro įvairiausiems labdaros fondams, bet ir pats nevengia organizuoti labdaringų projektų.

2005 m. jis rėmė nuo cunamio nukentėjusias Azijos valstybes. 2006-aisiais jis tapo oficialiu pasaulinio labdaros fondo „Dance4Life”, skirto kovoti su ŽIV ir AIDS, ambasadoriumi. Netrukus olandas sukūrė ir fondo himną - su garsiosios grupės „Faithless” lyderiu Maxi Jazz įrašytą „Dance4life". Daina tapo viso pasaulio topu hitu.

Vėliau Tiesto kartu su garsiuoju dizaineriu Giorgio Armani sukūrė limituotą marškinėlių seriją, o pinigus už parduotas prekes, aukojo labdarai. Per trumpą laiką didžėjus surinko beveik milijoną litų.

Jau vasario 21 d., šeštadienį, Vilniaus „Siemens” arenoje Tiesto surengs vienintelį savo pasirodymą Baltijos šalyse šiais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją