Dizainerių dueto „Dolce & Gabbana“ nario Stefano Gabbana komentaras po nuotrauka, kurią „Instagram“ paskelbė „Haper’s Bazaar UK“, sukėlė daug pasipiktinimo. Komentuodamas „Instagram“ išdėstytas Ch. Ferragni „Dior“ sukurtų vestuvinių suknelių detales, S. Gabbana apdarus pavadino pigiais. „Instagram“ vartotojų atsako ilgai laukti nereikėjo.

„Ar kalbate apie savo prekės ženklą?“, – klausė vienas „Instagram“ vartotojas.

Kitas rašė: „Kaip norėčiau, kad nebūtumėte paskelbęs šio komentaro – taip atsiliepdamas, jūs pats atrodote pigiai. Kaip gaila“.

Kai kurie ėmėsi ginti Ch. Ferragni. „S. Gabbana tėra pavydus ir dėmesio ištroškęs dramų kurstytojas. Sveikinimai! Atrodėte neišpasakytai žaviai ir patraukliai“, – rašė dar vienas „Instagram“ narys.

Nepaisant to, kad S. Gabbana nuotakos sukneles pavadino pigiomis, jų kūrimo procesas prasidėjo prieš metus ir pasižymėjo labai artimu Ch. Ferragni ir „Dior“ mados namų kūrybos vadovės Marios Grazios Chiuri tarpusavio bendradarbiavimu bei apsikeitimu kūrybinėmis idėjomis. Kiekviena suknelė pasižymi asmenišku prisilietimu.

„Esame tarptautiniu mastu pripažinta įmonė, branginanti itališką nuotakos kilmę, tad mūsų mados namų meno vadovės jai sukurta suknelė lieka ištikima šiam įvaizdžiui“, – savo pareiškime teigė „Dior“.

Pirmoji nuotakos suknelė buvo klasikinis šventinis drabužis, kurį sudarė nėrinių glaustinukė ilgomis rankovėmis ir aukštu kaklu, pusiau blizgus tiulio sijonas ir ilgas krentantis nuometas. Kaip „Instagram“ rašė „Dior“, ši suknelė sujungė „itališkų rankdarbių įkvėpimą ir prancūzišką aukštąją madą ir tobulai derėjo su pasakiška Sicilijoje vykusia itališko stiliaus vestuvių ceremonija“.

Besiruošdama priėmimui, Ch. Ferragni pakeitė apdarą ir pasirinko kitą šventinę suknelę, išsiuvinėtą mielomis žinutėmis ir simboliais, Ch. Ferragni turinčiais sentimentalią reikšmę. „Nuo akies ir mažo liūtuko, simbolizuojančių jų sūnų Leone, iki Fedezo parašytos dainos „Favorisca i Sentimenti“ žodžių – visi šie subtilūs siuvinėjimai simboliškai ir romantiškai papasakoja apie esmines jaunosios poros gyvenimo akimirkas“, – „Instagram“ įraše aiškino „Dior“.

Trečiasis apdaras buvo trumpa suknelė, kurią sudarė ankstesnės suknelės viršutinė dalis, priderinta prie trumpo balerinos sijonėlio iš tiulio.

Tai jau nebe pirmas kartas, kai S. Gabbana socialiniuose tinkluose itin atvirai išsako savo nuomonę. Anksčiau jis įžeidė Victorią Beckham, per jos 44-ąjį gimtadienį pasirodžiusį seną draugą įvertinęs neigiamais komentarais. Jis taip pat pakomentavo „The Catwalk Italia“ „Instagram paskelbtą įrašą, susidedantį iš penkių Selenos Gomez nuotraukų, žodžiais „è proprio brutta” – apytikslis šios frazės vertimas yra „Ji yra tokia bjauri“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)