Holivudo kalvų papėdėje, virš žymiojo „Sunset Strip“ ruožo įkurtoje, dzen doktrinos įkvėptoje oazėje daugiau nei 380 kvadratinių metrų plotą užima pagrindinis namas, šalia yra dviejų aukštų svečių namai, baseinas ir SPA procedūrų zona. Visa daugiau nei tūkstančio kvadratinių metų valda, savaime suprantama, aptverta solidžia siena, saugančia nuo pašalinių žvilgsnių ir įvairių grėsmių, rašoma portale „Variety“.

Namo pirkėjas – mažai kam žinomas technologijų srityje besisukantis verslininkas Stephenas Gardenas. Suma, už kurią jam pavyko įsigyti šį nekilnojamojo turto objektą, – 7 mln. dolerių (6,5 mln. eurų), ir tai yra lygiai tiek, kiek už jį paklojo pats C. Harrisas 2013-aisiais.

Keletą pastarųjų metų rezidencija buvo naudojama tik kaip didelius pinigus už nuomą nešantis objektas. C. Harrisas ir jam talkinantis personalas iš namo išsikėlė daugiau nei prieš penketą metų.

Atviro tipo gyvenamojoje erdvėje įrengta svetainė ir valgomasis. Čia taip pat yra lakoniško stiliaus virtuvė su baro kėdėmis, kambarys su židiniu ir patogiu baru. Name įrengta ir kino salė, kurioje sumontuota moderniausia erdvinio garso technika. Viršutiniame aukšte yra erdvi patalpa su židiniu ir SPA stiliaus vonia, pro kurios langus atsiveria kvapą gniaužianti miesto panorama.

Šalia namo esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje be vargo tilptų 10 automobilių. Pinučiais dengtą holą supa bambukų sodas, o greta – tyvuliuoja baseinas. C. Harrisui priklausęs namas – grūste užgrūstas moderniomis technologijomis: daugelis įrenginių ir prietaisų valdomi automatiškai, o šviesos, kameros ir elektriniai vartai – nuotoliniu būdu – vos vienu išmaniojo telefono palietimu.

Nuotraukų albume - ekskursija po buvusius C. Harriso apartamentus:

Net ir pardavęs šią rezidenciją, C. Harrisas tebėra nemenkos vertės nekilnojamojo turto Los Andžele savininkas. Jam priklauso 5 mln. dolerių (4,6 mln. eurų) vertės būstas kitoje Holivudo kalvų vietoje, didžiulis kompleksas Beverli Hilso rajone, įsigytas už 15 mln. dolerių (13,9 mln. eurų) 2014-aisiais, ir prieš porą metų nusipirkta 13,8 mln. dolerių (12,8 mln. eurų) vertės poilsiavietė Bel Eiro rajone, paversta ypač prašmatnia gigantiška rezidencija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)