Marškiniai su Timothee Chalameto veidu

Filmo „Vadink mane savo vardu“ („Call Me By Your Name“) scenaristas Jamesas Ivory nepasididžiavo pademonstruoti ypatingos pagarbos kino juostos žvaigždei T. Chalametui, apsivilkdamas marškinius su gerai matomu aktoriaus veido piešiniu. Scenarijaus autorius užsiminė, kad tie marškiniai – T. Chalametui skirta dovana, atiteksianti po „Oskarų“ įteikimo ceremonijos.

Jamesas Ivory

Nuoroda į filmą laikytina Jordano Peele‘o segė

Geriausio režisieriaus, originaliausio scenarijaus ir geriausio filmo kategorijose nominuotos kino juostos „Pradink“ („Get Out“) kūrėjo Jordano Peele‘o atlapą puošė subtiliai apie filmą primenanti segė. Joje pavaizduoti kruvini elnio ragai – užuomina į nuolat pasikartojantį filmo kadrą.

Jordanas Peele'as

Samo Rockwello sąsagos

Aktoriaus S. Rockwello rankogalius puošė juvelyrų iš „David Yurman“ pagal užsakymą pagamintos sąsagos su jo širdies draugės Leslie Bibb vardu.

Samas Rockwellas

Dee Rees batai

Dee Rees batai su masyvia platforma atrodė dar įspūdingiau nei „Oskarui“ nominuotas pagal jos scenarijų sukurtas filmas.

Dee Rees

Prasmingas Tiffany Haddish apdaras

Aktorė T. Haddish prasitarė pernai mirusiam savo tėvui pažadėjusi „Oskarų“ teikimo ceremonijoje dalyvauti vilkėdama apie eritrėjišką jo kilmę primenantį apdarą. Šiemet ji būtent taip ir pasielgė.

Tiffany Haddish

Ženkleliai su oranžine vėliava

Po Parklandą (Floridoje) sukrėtusio ginkluoto išpuolio kai kurie „Oskarų“ teikimo ceremonijos svečiai, tarp kurių ir Lin-Manuelis Miranda, į atlapus nutarė įsisegti nedideles oranžinės spalvos vėliavėles. Šitaip jie siekė išreikšti pritarimą ginkluotų išpuolių prevencijos grupės „Everytown for Gun Safety“ iniciatyvai.

Lin-Manuelis Miranda

„Time‘s Up“ ženkleliai

Judėjimą prieš seksualinę prievartą „Time's Up“ galima pagrįsta vadinti vienu iš pagrindinių šio sezono apdovanojimų ceremonijų leitmotyvų. Užuominų apie iškeltos problemos aktualumą nestigo ir „Oskarų“ teikimo vakare. Ne viena žvaigždė, įskaitant aktores Beanie Feldstein ir Jane Fondą, buvo įsisegusios iniciatyvą primenančius ženklelius.

Jane Fonda

Allison Janney papuošalai

Pirmą kartą „Oskarui“ nominuota aktorė A. Janney į renginį atvyko pasipuošusi 4 mln. JAV dolerių (3,2 mln. eurų) vertės deimantais nusagstytais papuošalais. Jos karolius, apyrankę, auskarus ir žiedą puošė daugiau nei 128 karatų vertės deimantai.

Allison Janney

Matthew McConaughey aksominė peteliškė

Aktorius M. McConaughey sumaniai paįvairino klasikinį ansamblį iš mados namų „Brioni“ kolekcijos. Raudonos spalvos aksominė „Dolce & Gabbana“ peteliškė ne tik pagyvino įvaizdį, bet ir puikiai derėjo prie aktoriaus žmonos, modelio Camila Alves, kaklą puošiančio „Chopard“ vėrinio su stambiais rubinais.

Matthew McConaughey

Patogus Molly McNearney apavas

Vakaro vedėjo Jimmy Kimmelio žmona M. McNearney net ir žengdama raudonuoju kilimu, be abejo, nori jaustis patogiai, todėl be jokių skrupulų įsispyrė į juodos spalvos laisvalaikio batelius. Šiuo atžvilgiu ji antrina komišku personažų vaidmenimis išgarsėjusiai Whoopi Goldberg, taip pat visada pirmiausia galvojančiai apie patogumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)