„Leo pastaruosius trejus metus dirbo kaip demonas, ir dabar tai pradėjo jam atsiliepti“, - pasakojo vienas šaltinis.

„Šiuo metu jis yra pervargęs ir kenčia nuo nemigos“.

„Visi maldauja Leo pailsėti, bet jis tiesiog trokšta šiuo metu užsidirbti pinigų – nepaisydamas viso kita“.

L. DiCaprio tapo itin pageidaujamas po trijų paskutinių savo filmų, sulaukusių didžiulės sėkmės – „Django Unchained“ („Ištrūkęs Džangas“), „The Great Gatsby“ („Didysis Getsbis“) ir „The Wolf of Wall Street“ („Volstryto vilkas“).

Šaltinio teigimu, 39 metų aktorius tuo naudojasi.

„Jis ir jo vadybininkas Rickas Yornas sąmoningai nusprendė, kad jis dirbs daugiau, nes šiuo metu jo honorarai yra išaugę“.

„Leo ilgisi tų laikų, kai galėdavo nusifilmuoti viename filme per metus, bet yra pasiryžęs kalti, kol geležis karšta“, - sakė šaltinis.

L. DiCaprio atlygis už vieną filmą gali siekti mažiausiai 20 mln. dolerių. Teigiama, kad už 2010 metų filmą „Inception“ („Pradžia“) jis užsidirbo 59 mln. dolerių.

Tačiau šaltinis pažymi, kad kino aktorius, šiuo metu susitikinėjantis su modeliu Toni Garrn, „už tokią sėkmę moka savo kainą. Jis nuolat banaliai juokauja apie savo „senatvę“, sumažėjusį sekso poreikį ir retėjančius plaukus. Tačiau draugai mano, kad šiuose pokštuose yra daug tiesos!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)