Greičiausiai jau esate girdėję apie tokius žinomus „Twitter“ narius kaip Ashtonas Kutcheris, Lady Gaga ir Shaquille`as O'Nealas. Tačiau ar tikėjotės, kad komikas Danny DeVito paskelbs fotografijų ciklą, kuriame įmažins savo pėdą įdomiausiose pasaulio vietose?

Maža to, „Twitter“ tinkle galima aptikti žmonių, kurie tikrai nustebins vien tuo, jog yra prie jo prisiregistravę.

Dėl savo amžiaus, rimto įvaizdžio ar veiklos kai kurie asmenys tiesiog neatrodo tinkantys būti 140-ies ženklų „Twitter“ sąmojų ir išminties pliūpsnių gerbėjais. Vis dėlto jie yra čia, rašantys žinutes tūkstančiams, o gal net milijonams gerbėjų.

Pateikiame dešimt garsių žmonių, kurių profiliai „Twitter“ tinkle kelia didžiausią nuostabą.

Rupertas Murdochas

Pirma, šis žiniasklaidos magnatas yra 80 metų amžiaus. Antra, jo žiniasklaidos imperiją supurtė gėdingas šnipinėjimo telefonu skandalas. Tačiau tai nesutrukdė R. Murdochui praėjusį mėnesį abiem kojom įlipti į „Twitter“ balą.

Žinutės pavyzdys: “@rupertmurdoch „Facebook“ yra nuostabus pasiekimas, bet 75-100 mlrd. dolerių?“

Markas Zuckerbergas

Jei esi sukūręs didžiausią pasaulyje socialinį tinklą, šiek tiek keista, kad naudojiesi kitu. Tiesa, „Twitter“ tinkle „Facebook“ įkūrėjas paskutinį kartą rašė 2009 metais, kai buvo paskelbęs žinutę, pasisakydamas prieš dabar jau sustabdytą piratavimo internete aktą „Stop Online Piracy Act“. Taigi, jei norite sekti jo gyvenimą, būkite kantrūs.

Žinutės pavyzdys: „@finkd Pasakykite savo Kongreso nariams, kad norite, jog jie remtų internetą. Mano pasisakymas „Facebook“ yra čia...“

Donas Ricklesas

Šis aktorius gimė 1926 metais ir komedijų versle atsidūrė dar 6-ajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje.

Žinutės pavyzdys: „@donrickles Ką tik baigiau "Hot In Cleveland" – Vis aiškinu Betty White, jog esu laimingai vedęs 46 metus, bet ji vis tiek tvirtina, kad galime kažką sugalvoti!“.

Karalienė Rania

Ne kiekvieną dieną socialiniuose tinkluose galima išvysti karališkosios giminės atstovus. Tačiau  Rania Al Abdullah - Jordanijos karalienė, turi 1,8 mln. pasekėjų. 

Žinutės pavyzdys: „ @QueenRania V. Ypatinga diena. Mano jauniausiajam sukako septyneri, o Jo Didenybei - 50! Vieno gyvenimas pilnas potencialo, kito – laimėjimų. #Su gimimo diena.“.

Dalai Lama

Kiek Jo Šventenybė asmeniškai prisideda, prižiūrėdamas savo profilį, sunku pasakyti. Nors pašėlęs trumpų pasisakymų tinklalapio tempas atrodo nesuderinamas su budistų lyderio ramybe, vis dėlto „Twitter“ formatas puikiai veikia. 

Žinutės pavyzdys: „ @DalaiLama Jei XX amžius buvo smurto šimtmetis, tai padarykime, kad XXI amžius taptų dialogo šimtmečiu“. 

Stanas Lee

Nors šiam amerikiečių rašytojui, komiksų herojų kūrėjui ir buvusiam „Marvel Comics“ direktoriui jau 89 metai, jis vis dar turi ką pasakyti. Jo žinutės iki šiol primena tuos paskutinio puslapio laiškus, kurie daugelį metų buvo spausdinami „Marvel“ komiksų knygose. 

Žinutės pavyzdys: „ @therealstanlee Bushas įteikdamas vienai aktorei apdovanojimą pabučiavo ją į skruostą. Kai aš ėjau atsiimti apdovanojimo, pasakiau: „Mes nesibučiuosime, ar ne?“. Abu pradėjome juoktis!“

Popiežius Benediktas XVI

Kodėl mes stebimės matydami jį “Twitter”? Dėl to, kad jis yra popiežius, jis gana senamadiškas ir būdamas daugiau kaip 1 mlrd. katalikų visame pasaulyje lyderiu veikiausiai turi svarbesnių reikalų negu sukti galvą, kaip sutrumpinti žinutę. 

Galbūt dėl to, nuo praėjusių metų birželio, kai prisijungė prie “Twitter”, Benediktas XVI paskelbė tik penkis pasisakymus. 

Žinutės pavyzdys: “ @PopeBenedictXIV Visata nėra atsitiktinumo rezultatas. Mes esame pakviesti įžvelgti kai ką giliau: neišsenkantį Dievo kūrybiškumą”. 

Cher

Pastaruoju metu apie Cher netenka daug girdėti, išskyrus retus jos kino projektus. Galbūt todėl šiek tiek keista matyti 65 metų dainininkę taip aktyviai dalyvaujant “Twitter”, kur ji turi 478 tūkst. pasekėjų. Kartais žvaigždė per dieną paskelbia daugiau kaip tuziną žinučių, kuriose kalbasi su gerbėjais apie muziką, politiką ir savo sūnų Chazą.

Žinutės pavyzdys: “ @cher Kai išvažiuoju į gastroles, noriu rašyti “Twitter” dienoraštį ir kad visi šokėjai, dainininkai ir grupės nariai su manimi susirašinėtų per “Twitter”.

Hugh Hefneris 

H. Hefneriui jau 85-eri, bet “Twitter” tinkle jis nėra naujokas. “Playboy” įkūrėjas savo pirmąją žinutę paskelbė dar 2008 metais. Pastaruoju metu H. Hefneris kasdien pasidalija įspūdžiais apie televizijos programas ir savo dabartines merginas Anną Sophią Berglund bei Sherą Bechard.

Žinutės pavyzdys: “ @hughhefner Tiek Shera, tiek Anna anksti ryte turės pozuoti nuotraukoms, todėl šį vakarą eisime anksti miegoti”.

Amy Winehouse

Mes visi esame talentingos, nors ir turėjusios priklausomybės problemų, panelės Winehouse gerbėjai. Tačiau kai žmogus yra miręs, tikrai būna keista matyti, kad jis vis dar reiškiasi “Twitter”.

Žinoma, dainininkės profilį kiti žmonės prižiūrėjo dar prieš jos mirtį praėjusių metų liepos 23 dieną. Tačiau žinutės iki šiol rašomos jos vardu…

Žinutės pavyzdys: “ @amywinehouse Paskutinis Amy kūrinys “Body And Soul” w/ @itstonybennett šiandien bus išleistas per “iTunes” http://bit.ly/TonyAmy, pinigai bus skirti Amy Winehouse fondui”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją