K. Asmus priprato nuoširdžiai bendrauti su gerbėjais. Ji dažnai pasakoja ir apie savo sveikatos problemas, ir apie asmeninį gyvenimą, skelbia starhit.ru. Būtent todėl moteris nenutylėjo apie traumą, patirtą filmavimo aikštelėje.

Paaiškėjo, kad filmuojant vieną sceną žvaigždei reikėjo naudoti depiliavimo juosteles, bet atsirado nesklandumų.

„Galvojau, kad vietoje vaško užtepta kremo, kaip paprastai daroma filmavimo metu. Filmuojant dublį skaudėjo, bet ištvėriau. Paraudo pažastys. Manęs paprašė nusifilmuoti dar viename dublyje, bet antrą kartą nuplėšiant juosteles skausmas buvo nepakeliamas. Patraukusi ranką, pastebėjau kraują“, – guodėsi ji.

Iš filmavimo aikštelės aktorė su kolegomis vyko į medikų rankas – jai suteikta greita pagalba.

„Pasirodo, nusideginau odą. Išrašė tablečių, hormoninį purškalą ir įvairiausių tepalų. Negaliu naudoti dezodorantų ir odos losjonų. Oda nusinėrė, žaizdos kol kas šviežios“, – tęsė garsenybė.

Taip pat K. Asmus parodė nesėkmingos depiliacijos padarinius. Labiausiai aktorei nerimą kelia tai, kad artimiausiu metu suplanuota daug darbų.

„Kiekvieną dieną spektakliai, pamainos. Skauda prausiantis net šiltu vandeniu, iki nakties peršėjo taip, tarytum žaizdas kas degintų lygintuvu. Tokia štai nesmagi situacija. Dermatologas buvo šokiruotas“, – reziumavo aktorė.

Kristina Asmus

Gerbėjai išreiškė palaikymą apie asmenines odos problemas prakalbusiai aktorei, bet atsirado ir tokių, kurie pasmerkė atvirą pasakojimą. Kol kas K. Asmus neketina atsisakyti darbo. Nepaisydama veriančio skausmo, ji toliau vaidins teatre ir kine ir džiugins žiūrovus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)