R. Marquandą žino visi serialo „Vaikščiojantys numirėliai“ bei Marvel filmo „Keršytojai: begalybės karas“ gerbėjai. Kaip teigia pats aktorius, prieš ketverius metus jis gyveno tuščia banko sąskaita ir tikrai negalėjo tikėtis tokio žinomumo.

Nuo pirmadienio Lietuvoje viešintis Rossas jau spėjo įsimylėti Lietuvą ir teigia negalintis nė pagalvoti apie tą dieną, kai viešnagė čia baigsis. Jis jau moka kelis lietuviškus žodžius, gauna dėmesio gatvėse ir nesibaimina ragauti pačių įvairiausių lietuviškų patiekalų.

Tačiau ar tikrai taip lengva būti aktoriumi? Kokia yra kita, ne tokia blizgi šios profesijos pusė?

R. Marquandas sako, kad tai nėra pats sunkiausias darbas pasaulyje, tačiau reikalaujantis ypač daug ištvermės ir kantrybės. Apie užkulisius jis mielai papasakojo tiesioginio eterio metu.

Taip pat čia Holivudo aktorius sutiko pademonstruoti ir kitą talentą – jis puikiai pamėgdžioja garsius kolegas ir tai jau yra daręs populiariausiose TV laidose, todėl mūsų studijoje paprašėme suvaidinti Jacką Nicholsoną, Justiną Timberlake'ą ir Anthony Hopkinsą.

Dėl šio jo sugebėjimo, Rosso balsą išgirsti galime ir animaciniuose televizijos serialuose „Šeimos bičas“ (angl. Family Guy) bei „Robotas Viščiukas“ (angl. Robot Chicken).

Visą mūsų pokalbį apie Holivudą, Lietuvą, aktorystę ir savaitgalį vyksiantį renginį „Comic Con Baltics“, galite pamatyti straipsnio viršuje.

Jau šį savaitgalį, rugsėjo 15 – 16 dienomis „Comic Con Baltics“ kvies susitikti su aktoriais iš garsiausių televizijos ir kino projektų, tokių kaip „Žiedų valdovas“ (angl. The Lord of the Rings), „Karibų piratai“ (angl. Pirates of the Caribeen) „Blyksnis“ (angl. The Flash), „Vampyro dienoraščiai“ (angl. The Vampire Diaries). Į renginį taip pat atvyksta garsusis lietuvių kilmės iliustratorius Kaz Prapuolenis bei garso dizainerės, garso magiją kūrusios ne tik filmams, bet ir kultiniems kompiuteriniams žaidimams, pavyzdžiui „Ištroškę greičio“ (angl. Need for Speed).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)