„Vaikščioti A. Džigarchanianui buvo sunku jau keletą pastarųjų dienų, todėl jis retai beišeidavo iš savo kabineto. Nuo kolektyvo jis šiuo metu kiek nutolęs ir daugiausia laiko praleidžia su jį kažkuria prasme prižiūrinčiais bičiuliais“, – sakė N. Kornejeva. Medicinos įstaigos, į kurią nugabentas aktorius, kaip rašoma svetainėje inforesist.org, ji neįvardijo.

Spalio viduryje A. Džigarchanianas buvo atsidūręs ligoninėje dėl su diabetu susijusių komplikacijų. Kaip tada sakė aktoriaus draugas Arturas Sogomonianas, sveikatos pablogėjimą galėjo lemti trys iš eilės teatre be miego praleistos naktys, kurias aktorius pradirbo prie spektaklio ir nevartojo vaistų. Tąsyk visą kaltę A. Sogomonianas suvertė aktoriaus žmonai Vitalinai Cymbaliuk-Romanovskajai.

Armenas Džigarchanianas:

Spalio pabaigoje paaiškėjo, kad A. Džigarchaniano žmona, minėtoji V. Cymbaliuk-Romanovskaja, slapta kartu su tėvais išvyko iš Rusijos.

Spalio 26 d. A. Džigarchaniano teatre buvo atliktos kratos. Tokių priemonių buvo imtasi, kai 82-ejų metų aktoriaus įteikė teisėsaugos organams pareiškimą dėl paso vagystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)