Kaip rašo heat.ru, O. Orlova stumia vežimėlį į kliniką, o D. Šepeliovas laiko draugę už rankos, vis pataiso drabužius, kad ji nesušaltų.

Nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

Po miestą Ž. Friske vežioja taksi. Draugas nuolat lydi ją į ligonę – dainininkė gyvena apartamentuose, ji gydoma ambulatoriškai. Kasdien procedūros vyksta apie keturias valandas. D. Šepeliovas ir O. Orlova praktiškai nesitraukia nuo Ž. Friske.

Ž. Friske gydo daktaras Tomas K., kuris yra instituto „Sloan Kettering“ direktorius.

Kad galėtų būti su partnere, D. Šepeliovas atsisakė daugelio pasiūlymų ir filmavimų. Maskvoje liko dainininkės tėvai, sesuo ir jos pirmagimis Platonas (10 mėn.).

Sausio 30 d. „Rusfond“ apmokėjo 135 tūkst. dolerių (344 tūkst. Lt) sąskaitą iš JAV klinikai, kurioje gydo Ž. Friske. Likusi suma – apie 30 mln. rublių (2,1 mln. Lt) bus skirti sunkiai sergančių vaikų gydymui.

Apie Ž. Friske ligą pranešta sausio viduryje. Sausio 15 d. Ž. Frise su partneriu D. Šepeliovu matė Maskvos Šeremetjevo oro uosto medicinos punkte. Dainininkės artimieji informaciją paneigė. Tik po kelių dienų žvaigždės šeima patvirtino informaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)