Anksčiau šį mėnesį Marco Fidelis Ramirezas iš Bogotos paragino Kolumbijos Nacionalinės televizijos priežiūros instituciją uždrausti reklaminį dainos „Can’t Remember to Forget You“ klipą, nes jame yra scenų, kuriose pusnuogės dainininkės provokuojančiai vartosi ant lovos, rašo wenn.com.

Išreikšdamas savo būgštavimus socialiniame tinkle „Twitter“, M. F. Ramirezas rašė: „Naujas Shakiros klipas yra gėdingas lesbietiškų santykių ir amoralumo pavyzdys. Jis kelia pavojų vaikams. Jis siunčia provokuojančią žinią silpnavaliams, kurie gali užsikrėsti ir įsitraukti į (lesbietišką) praktiką“.

Pirmadienį hito „Hips Don’t Lie“ atlikėja atsiliepė į politiko pastabas, juokaudama, kad yra priversta kurti karštus klipus su moterimis, nes jos vaikinas, futbolo žvaigždė Gerard`as Pique „daugiau nebeleidžia filmuotis su vyrais“.

Tuomet ji pažymėjo, kad M. F. Ramirezas daugiau laiko turėtų skirti Kolumbijos problemoms, o ne vertinti popmuzikos klipų moralumą.

„Tokioje šalyje kaip mūsų, kur yra tiek daug bėdų – sveikatos sistema, kurią reikia tobulinti, švietimo sistema, kurią riekia plėsti, nedarbas, kurį reikia mažinti, - tokiu metu skirti savo laiką tokio atlikėjo kaip aš klipams reiškia, kad nesielgiame pernelyg išmintingai, kaip dera tarybos nariui, ar ne?“, - pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)