Keturmetei Kate Middleton ir princo Williamo dukteriai susižavėjęs gerbėjas – šešiametis Jamesas Heatheris – įteikė kruopščiai atrinktų baltų rožių puokštę. Šias gėlės berniukas pasirinko todėl, kad jas labiausiai mėgsta jo mama.

Žavingame vaizdo įraše, kuriuo „Twitter“ pasidalino Jade Garwood, matyti, kad, panašu, toks gėlių pasirinkimas padarė įspūdį ir princesei, mat ši atsisakė perduoti puokštę padėjėjai.

„Kai jie išėjo iš bažnyčios, Kate priėjo ir paklausė: „Ar jos skirtos Charlotte?“, o tada Jamesas atsakė teigiamai ir įteikė gėles“, – „Mirror Online“ pasakojo berniuko mama Nakita.

„Charlotte atrodė išties drovi ir kukli, tačiau galėjai matyti, kad ji džiūgauja. Paskui ji pasakė: „Ačiū“. Jamesas taip džiaugėsi, nors, man regis, dėl žymiosios princesės jis trumpam neteko žado“, – tęsė moteris.

Mielame vaizdo įraše matyti, kaip karališkoji pagalbininkė pasilenkia norėdama paimti gėles iš princesės Charlotte, tačiau ši turėjo kitų minčių.

Laikydama puokštę dešinėje rankoje, žavingoji mažoji karališkosios šeimos narė šypsojosi ir drauge su savo mama Kate nuėjo toliau susitikti su sveikintojais.

Princesė Charlotte

„Dar mieliau atrodė tai, kaip ji nuėjo toliau ir iš kitų žmonių gautas gėles atidavė pagalbininkams, tačiau Jameso įteiktos puokštės nepaleido. Ji visą laiką gėles laikė rankoje“, – pridūrė Nakita.

Tai nebuvo vienintelė miela trečiadienio akimirka. Pasirodė dar vienas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip šešiametis princas George‘as paskatino savo jaunesniąją sesutę po pamaldų bažnyčioje apkabinti sveikintoją.

Trečiadienį užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kaip princesė tolsta nuo minios prie Norfolko bažnyčios po to, kai buvo pastebėta, kaip ji apkabina neįgaliojo vežimėlyje sėdinčią Gemmą Clark, kuri laukė visą rytą norėdama pasisveikinti.

Naujame vaizdo įraše aiškiai matosi, kad princas George‘as, vaikščiojęs drauge su tėčiu princu Williamu, pirmasis apkabino G. Clark, atvykusią iš Long Satono Linkolnšyre, kad pamatytų karališkąją šeimą, o netrukus jaunesnioji sesutė taip pat priėjo apsikabinti. Stebėjusieji mielą akimirką net aiktelėjo iš susižavėjimo.

Apkabinusi G. Clark, Charlotte nuėjo rankoje tvirtai spausdama rožinį flamingą – G. Clark dovaną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)