Visiems labiausiai kliūna, kaip ji tikina, natūraliai itin putlios krūtys. Krūtinę pastebėję praeiviai retai kada praeina nenusistebėję ar nešūktelėję kokios nors nepadorios frazės.

Modelis sako, kad dėl ankstyvame amžiuje putlėti pradėjusių formų, patyčių ji sulaukti pradėjo dar būdama 10-ties. Vaikai neva ją vadindavo „storule“ ir „kiaulyte“.

„Labai gretai pradėjo keistis mano kūnas, vis sparčiau ėmė augti svoris. Tai ir kliūdavo bendramoksliams. Kadangi sulaukdavau patyčių, ėmiau stipriai kompleksuoti dėl to, kaip atrodau. Neilgai trukus pradėjau išbandyti vis ekstremalesnes dietas.

Kiek save atsimenu, tiek turėdavau kovoti dėl savęs. Dėl to, kad ir mano bendraamžiai, ir net šeima nepraleisdavo progos pakritikuoti mano išvaizdos. Kadangi kantrybės turėjau mažai ir visuomet troškau sulieknėti, vos prasidėjus paauglystei pradėjau gerti riebalus deginančias tabletes. Svajojau, kad mano kūno formos būtų „M“ (vidutinio) dydžio“, – atviravo rusaitė.

Anastasia Berthier/ Foto: instagram

Būdama vos 13-kos, Anastasia įsigijo pirmąją „E“ dydžio liemenėlę.

„Kai po vasaros atostogų grįžau į mokyklą, pastebėję, kaip pasikeitė mano kūno formos, bendramoksliai dar suįžūlėjo. Mane pravardžiavo „krūtimi“, o tai mane tai labai žeidė.

Vienas vaikinas pasielgė dar skaudžiau – visiems išplatino melą neva su manimi mylėjosi. Tuomet jaučiausi siaubingai... Dabar, kai esu subrendusi, suprantu, kad tai tebuvo jų fantazijos ir visa tai neturėjo manęs žeisti. Tačiau tuo metu man buvo negera, jaučiausi nešvari, daug verkdavau.

Prireikė labai daug laiko ir darbo su savimi, kad priimčiau savo kūną tokį, koks jis yra. Tai, kad jis nėra standartinių formų, mane versdavo kompleksuoti. Be to, Rusijoje moteris graži tik tada, kai ji yra liekna“, – guodėsi Anastasia.

2017 metais, kai įsibėgėjo jos modelio karjera, mergina ėmė jaustis kur kas labiau savimi pasitikinti.

„Žmonės ėmė dalinti komplimentus, o ir profesionalių fotosesijų nuotraukose save matydavau išties gražią ir žavią. Tai padėjo man suprasti, ko esu verta. Dažniausiai mane samdo apatinių ir bikini fotosesijoms“, – pasakojo įspūdingo biusto savininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)