Televizijos serialo „Moderni šeima“ aktorė atsidūrė kovos dėl globos teisių centre, kai apkaltino savo motiną emocine ir fizine prievarta.

14-metės A.Winter, tame „Emmy“ apdovanojimą pelniusiame seriale vaidinančios Aleks Danfi, globa spalį buvo patikėta jos vyresnei seseriai. Dabar ši byla vėl pateko į pirmuosius puslapius, kai A.Winter atstovas Jonathanas Hay pareiškė, kad su juo susisiekė Ch.Workman, kuri esą paprašė slapta nutekinti žiniasklaidos atstovas nuotraukas su apsinuoginusia Sh.Gray.

A.Winter atstovas teigė atmetęs Ch.Workman pasiūlymą, tačiau dabar motinos advokatai reikalauja, kad jis paneigtų šiuos pareiškimus, praneša tinklalapis TMZ.com.

Advokatas Nickas Pacheco ketvirtadienį pasiuntė J.Hay oficialų reikalavimą, kad jis liautųsi skelbęs 'klaidingus ir šmeižiančius pareiškimus“ apie Ch.Workman ir jos rūpesčius dėl motinystės teisių.

Ch.Workman prisipažino kėlusi abejones, ar Shanelle yra tinkama būti A.Winter globėja, nes esą radusi internete nuotraukų, kuriose jos vyresnioji dukra matoma itin menkai apsirengusi. Tačiau į keblią padėti patekusi motina neigia, kad kada nors siūlė J.Hay tas nuotraukas išplatinti.